Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Było kiedyś polskie pirackie wydanie tej gry, pod nazwą Peleton. Prawdopodobnie mam instrukcję od tej gry, ale obawiam się, że tłumaczenie nie jest najlepsze. Nawiasem mówiąc, przepisy były tłumaczone z czeskiego
Peleton był skopiowany z czeskiego wydania, które po czesku nazywało się Peloton. A Czesi, konkretnie firma Dino, wydali to na licencji, więc chyba zgodnie z oryginałem
ja mam Um Reifenbreite niemieckie i jest naprawde super wydane szczegolnie podobaja mi sie kostki z jajiejs ceramicznej masy ciezki ladnie sie tocza :] nigdzie takich nie widzialem a sama gra do piwa jest super