Jesli nie bedzie chetnych na Kacpra to moge jaJirian pisze:a moze ktos na B-sieged?

Jesli nie bedzie chetnych na Kacpra to moge jaJirian pisze:a moze ktos na B-sieged?
Zależy w co ?;) Z reguły ruszamy 17:30/18.Mori pisze:Od której gracie?
Z własną gra czy chcecie w zagrac w cos co jest w planach?Mori pisze:Bo chcielibyśmy z żoną przyjść, bo akurat przejazdem w Warszawie jesteśmy
Niestety nec Hercules contra plures.Jirian pisze:a nas zjadlo
w sumie ja chetnieRocy7 pisze:Za tydzień szykujemy się na powtórkę z Blood Rage, jest jeszcze 1 lub 2 miejsca.
Descent nie jest mózgożerny (zasadniczo)Zefireq pisze:Może mały offtop, ale zbierają się też czasem chętni do popykania w coś lżejszego? Zdaję sobie sprawę, że większość forumowiczów to wyjadacze, ale zdarza się granie w BUWie w coś nie-tak-bardzo-mózgożernego?
Wybieram się i szukam ostatniego bohatera do Descenta. Doświadczenie (w przeciwieństwie do dobrego humoru) nie jest wymaganeJirian pisze:Dobra, czy ktos sie wybiera w najblizsza srode i na co sie mozna umowic?
Zdrowia życzę...Jirian pisze:i jednak mnie nie bedzie, rozchorowalam sie
cezarr pisze:W tym tygodniu ja i jabulanix pojawiamy się o 17:00 z eurogrami: Signorie, Marco Polo, Impulse (tego nie znam, ale to chyba też euro).
W każdym razie: zapraszamy, jeśli ktoś chciałby dołączyć. Dwa miejsca czekają.
To wpadaj, o której dasz radę, zapraszamy. Jeśli nie znasz tych gier, a miałbyś czas obejrzeć jakiś filmik czy przejrzeć zasady, to zachęcam. Szybciej nam wtedy pójdzie tłumaczenie. Ale jak nie dasz rady, to spoko, nie krępuj się.Szadoł pisze: Suche Euro ? Ja chętnie. Ale na 17 się nie wyrobie. Mogę dołączyć do drugiej partii.