TAK,TAK ,TAKgarg pisze:Nie mówię "nie"kromka pisze:to jak, będą chętni na ticketa Marklina na początek ?? Kto sie da namówic ?? ^_^

TAK,TAK ,TAKgarg pisze:Nie mówię "nie"kromka pisze:to jak, będą chętni na ticketa Marklina na początek ?? Kto sie da namówic ?? ^_^
Mogę przynieść Genuę i Truciznę.dasilwa pisze:Tym razem i ja sie pojawie. Mam pytanie, czy ktoś może będzie miał na spotkaniu jedną z tych gier i będzie możliwość zagrania w Genua, Battlestar Galactica, Vasco da Gama, Trucizna, Dragon's Ordeal, Osadnicy z Catanu - gra karciana?Muszę odrobić zaległości z poprzedniego roku. A może ktoś byłby chętny pożyczyć?
W ramach wdzięczności mogę pożyczyć jedną ze swoich gier.
A ja się tak nieśmiale przypomnę :-)zath pisze:Ok. To kto z czym przychodzi?
Chętnie poznam: Stone Age [!], Dungeon Lords lub Shipyard, mogę przynieść: Le Havre, albo lekka Hazienda w którą chętnie bym zagrał w conajmniej 4 osoby.
w posiadaniu DL, jednak będę w okolicach 17-18zath pisze:A ja się tak nieśmiale przypomnęzath pisze:Ok. To kto z czym przychodzi?
Chętnie poznam: Stone Age [!], Dungeon Lords lub Shipyard, mogę przynieść: Le Havre, albo lekka Hazienda w którą chętnie bym zagrał w conajmniej 4 osoby.
Super, to ja doczytam instrukcję i o tej 17-18 możemy zacząć jeśli znajdą się jeszcze 2 osoby :-)Sir-lothar pisze:w posiadaniu DL, jednak będę w okolicach 17-18zath pisze:Chętnie poznam: Stone Age [!], Dungeon Lords lub Shipyard, mogę przynieść: Le Havre, albo lekka Hazienda w którą chętnie bym zagrał w conajmniej 4 osoby.
Ja bym się chętnie dołączył, ale nie wiem czy czegoś wcześniej nie zacznę i czy uda mi się manuala przeczytać.zath pisze:Super, to ja doczytam instrukcję i o tej 17-18 możemy zacząć jeśli znajdą się jeszcze 2 osobySir-lothar pisze:w posiadaniu DL, jednak będę w okolicach 17-18zath pisze:Chętnie poznam: Stone Age [!], Dungeon Lords lub Shipyard, mogę przynieść: Le Havre, albo lekka Hazienda w którą chętnie bym zagrał w conajmniej 4 osoby.
Would you like to play polish version?Ivashu pisze:Coming. Through the Ages: A Story of Civilization would be nice to play now when I remember the rules.
If I can decide by myself what is written to each card...draco pisze:Would you like to play polish version?
Normalnie zmroziło mnie. Nie wiem nic na ten temat. Czy to może trutu przekazał tę wiadomość?zath pisze:A ja mam pytanie:
Ktoś tuż przed 22:00 w ostatni piątek powiedział, że najprawdopodobniej to nasze ostatnie spotkanie w Agresorze przez jakąś akcję z zagubionymi kluczami. Czy wszystko ułożyło się jednak ok i będziemy mogli dalej się na PW spotykać?