Oczywiscie na Brassa

Może być na pewno, byle niezbyt wcześnie, bo będę uczestniczył w imprezie urodzinowej z piątku na sobotę i po obudzeniu się rano (albo po prostu ranoragozd pisze:jest jeszcze sobotaClagus - sobota ewentualnie czy na pewno?
Zupelnie wyjatkowo jestem calkowicie wolny w sobote!ragozd pisze:Byloby 10 gdybym mogl sie wpisac. Co prawda w piatek byc nie moge, ale ktos jest chetny na sobote?
No to zapraszam na Twilight Imperium, leży temat w osobnym wątku, trochę już spadł.jax pisze: Zupelnie wyjatkowo jestem calkowicie wolny w sobote!
I mam czas od 7:00 do 24:00 (a nawet dluzej)![]()
![]()
Jestem wiec chetny na wszelkie inicjatywy graniowe czy to w AGRESORZE czy gdzie indziej. Marzy mi sie taki kilkunastogodzinny maraton..
Oj, na razie chetnych nie ma..Konrad pisze:No to zapraszam na Twilight Imperium, leży temat w osobnym wątku, trochę już spadł.jax pisze: Zupelnie wyjatkowo jestem calkowicie wolny w sobote!
I mam czas od 7:00 do 24:00 (a nawet dluzej)![]()
![]()
Jestem wiec chetny na wszelkie inicjatywy graniowe czy to w AGRESORZE czy gdzie indziej. Marzy mi sie taki kilkunastogodzinny maraton..![]()
Ja też jeszcze nie grałem, więc się nie przejmuj.jax pisze:Jesli o mnie chodzi mam powazne obawy czy zdaze sie przygotowac przed rozgrywka (przeczytac instrukcje, materialy pomocnicze itd.). Ale zobaczymy jeszcze, czy ludzie zaczna sie zbierac na ten termin. Wtedy moze sie zmobilizuje.
Na razie wstepnie mozemy tak ustalic. Nie wiem jeszcze czy w TI zagram czy w zestaw krotszych gier, ale cos sie znajdzie. Czy mamy juz zalazek sobotniego skladu: ragozd, ja_n, ja, Konrad (czy tylko TI wchodzi w rachube?), kto jeszcze?....ragozd pisze:Jax - otworzysz kluczniku sale na godz 10 w sobote?
Cały czas gram tylko w nowsze tytuły a na stare nie mam czasu. Chcę w stare. A tak poza tym, to mnie nie będzie jednak. Zmiana planów. Ale pozwalam Wam wykorzystać mój genialny pomysł i grać w te gry w sobotę (jak je sobie przyniesiecie).jax pisze:Ja_nie - twoj zestaw jest bardzo ok, bardzo lubie te gry (w wiekszosci), ale tez bardzo klasyczny, proponuje lekki powiew swiezosci, moze jakies 2-3 nowsze tytuly, niekoniecznie NAJnowsze.
Jak TI nie wyjdzie, zagram tak czy inaczej w coś innego. Choć nie ukrywam, że przy weekendzie wolałbym coś cięższego...jax pisze:...Konrad (czy tylko TI wchodzi w rachube?)...
No wlasnie. Przez ostatni miesiac mialem czas w weekendy to nie bylo chetnych. A akurat w ten weekend nie moge... Wyczuwam spisek i prowokacje...jax pisze: don_simon - dlaczego cie tu nie widze? SkandalZawsze masz czas w soboty a teraz co, obijasz sie?... Czy strugasz zwierzaki w drewnie?