(Kto wygrywa?) Ruszyła Poczta Planszówkowa. 60 gier trafi do 120 ekip graczy
Re: [Kto wygrywa?] Mundial Planszówkowy - Polska Gola! i Tajniacy XXL
POLSKA GOLA!
I znowu gra za każdego gola POlski. Oby tylko zaczęli strzelać.
Typujecie kiedy Padnie gol. Osoby najbliżej prawidłowego czasu, wygrywają gry.
KTO WYGRYWA - fajne akcje z planszówkami na Facebooku.
Konkursy z topowymi grami, akcje promujące hobby, relacje z imprez, wrażenia z rozgrywek na żywo, opinie o nowościach.
FB/ktowygrywa
Konkursy z topowymi grami, akcje promujące hobby, relacje z imprez, wrażenia z rozgrywek na żywo, opinie o nowościach.
FB/ktowygrywa
Re: [Kto wygrywa?] Mundial Planszówkowy - Tajniacy XXL do wzięcia
Wielkie emocje, wielka gra i to dosłownie
TAJNIACY XXL do wzięcia w meczu Brazylii z Serbią.
Wystarczy odgadnąć czas zdobycia pierwszego gola!
Gramy tu:
www.facebook.com/ktowygrywa
FB/ktowygrywa
FB/ktowygrywa
Re: [Kto wygrywa?] Mundial Planszówkowy - Fruit Ninja i Boss Monster
Brazylia Belgia
i Chorwacja Rosja!
Dwie kolejne szanse, a wystarczy podać czas strzelenia pierwszej bramki.
No i walczymy o Charterstone!
Nie przegapcie
gramy na www.facebook.com/ktowygrywa
i Chorwacja Rosja!
Dwie kolejne szanse, a wystarczy podać czas strzelenia pierwszej bramki.
No i walczymy o Charterstone!
Nie przegapcie
gramy na www.facebook.com/ktowygrywa
FB/ktowygrywa
FB/ktowygrywa
Re: [Kto wygrywa?] Mundial Planszówkowy - Wysokie Napięcie, Mombasa
Półfinały!
W pierwszym karciane WYSOKIE NAPIĘCIE albo MOMBASA
gramy na fejsie na KTO WYGRYWA
W pierwszym karciane WYSOKIE NAPIĘCIE albo MOMBASA
gramy na fejsie na KTO WYGRYWA
FB/ktowygrywa
FB/ktowygrywa
Gretchinami większe orki często grają sobie w piłkę.
A po meczu używają ich jako żywych tarcz
Sprawdź jak Gretchiny bawią się, gdy mogą!
Przedostani mecz mundialowy! gramy do soboty do 19:55 na Facebooku!
A po meczu używają ich jako żywych tarcz
Sprawdź jak Gretchiny bawią się, gdy mogą!
Przedostani mecz mundialowy! gramy do soboty do 19:55 na Facebooku!
FB/ktowygrywa
FB/ktowygrywa
Jest i mecz finałowy!
Wsiąść do pociągu. Nowy Jork
to ostatnia nagroda w maratonie rozdawania gier.
GRAMY DO NIEDZIELI DO 16:55
Dodatkowo są jeszcze szanse na udział w finale zabawy i walkę o Charterstone
Wsiąść do pociągu. Nowy Jork
to ostatnia nagroda w maratonie rozdawania gier.
GRAMY DO NIEDZIELI DO 16:55
Dodatkowo są jeszcze szanse na udział w finale zabawy i walkę o Charterstone
FB/ktowygrywa
FB/ktowygrywa
Re: [Kto wygrywa?] Mundial Planszówkowy - TTR. Nowy Jork i Gretchiny!
RUSZA POCZTA PLANSZÓWKOWA
Wypożycz gry, przetestuj, oceń i prześlij dalej!
Jak to działa, jak się zgłosić i kiedy? Przeczytaj do końca.
WYOBRAŹCIE TO SOBIE!
Odbieracie wielką paczkę, a w środku 5 gier, w które bardzo chcecie zagrać. W dodatku macie tylko tydzień na testy, więc trzeba się zmobilizować, podzwonić po znajomych i GRAĆ! NIe ma wymówek. Kilka wieczorów i cały weekend przed Wami! A po tygodniu, pakujecie wszystko i wysyłacie na drugi koniec Polski do następnej ekipy graczy! Dorzucacie do paczki niespodziankę dla kolejnych graczy i oceniacie w sieci jak Wam się podobały gry. Która najlepsza, którą chcecie kupić...
Na ten pomysł wpadłem przeszło rok temu, ale nigdy nie było czasu go zrealizować. Pomyślałem, że nie kupuję gier w ciemno, zawsze staram się zagrać wcześniej. Mieszkam w Krakowie, gdzie jest mnóstwo prezentacji w sklepach i pubach z grami. Jeżdżę na konwenty, gdzie ogrywam nowości. Ale przecież jest armia graczy, którzy nie mają tylu okazji do pogrania!
Dlatego pomyślałem, że dobrym pomysłem byłaby MOBILNA WYPOŻYCZALNIA GIER!
Przepytani jakiś czas temu o ten pomysł gracze piali z zachwytu.
„Zróbmy to! Chcemy grać!” padały takie komentarze, ale były i te pesymistyczne:
„rozkradną!”, „poniszczą albo pogubią”.
TO BĘDZIE EKSPERYMENT!
Czy gracze zadbają o wypożyczone gry, czy potraktują, jako darowane, to można pogiąć karty i zatłuścić?
Czy gry przemierzając Polskę 10 razy dotrą do mety w dobrej kondycji? ZOBACZYMY!
POCZTA PLANSZÓWKOWA. JAK BY TO DZIAŁAŁO?
1. Ja pokazuję gry, które wkładam do różnych paczek.
2. Wy zgłaszacie się do tych paczek, których zawartość Was interesuje.
3. Do tych, którzy mnie przekonają/wygrają udział w zabawie wysyłam pudło z 5 świetnymi grami na cały tydzień (od momentu odebrania paczki macie 7 dni na granie).
4. Ogrywacie ile wlezie co chcecie i z kim chcecie. Nie niszczycie gier, dbacie jak o swoje.
5. Po tygodniu wkładacie gry do pudła, w którym je dostaliście i wysyłacie do następnej osoby, która jest w kolejce w tej akcji.
ILE TO KOSZTUJE?
Ja płace za wysyłkę paczek do pierwszych osób z listy (paczkomat 13 zł, kurier ok 19 zł). Później to uczestnicy opłacają wysyłkę do kolejnej osoby z listy.
BONUSY
Uczestnicy dostają ode mnie i wydawców gadżety i rabaty na gry. To zrekompensuje częściowo koszt wysyłki jeśli zdecydujecie się na zakup gier z akcji.
PREZENT (do rozważenia)
Żeby było miło i sympatycznie, do paczki wkładamy prezent dla następnej ekipy. To może być promka do ulubionej gry; ciastka, które umilą graczom rozgrywkę; Jakaś gra, która kurzy się na półce itd .
TRASA JEDNEGO ZESTAWU GIER 🛣
Łańcuszek stworzy 8 ekip graczy. Po tym czasie gry wracają do mnie.
Ciekawe do jakich miejsc dotrą, ile osób w nie zagra, która gra zbierze od graczy najlepsze oceny!
JAK WZIĄĆ UDZIAŁ W AKCJI?
Będę pokazywać zestawy i wtedy pozbieram chętnych do testowania. Będziecie mieli szeroki wybór gier podzielonych na zestawy. Jeśli chętnych do zestawu będzie więcej niż 8, wtedy oczywiście pobawimy się w zagadki z grami. Stawiam jednak na promowanie gier i grania, wciąganie znajomych do zabawy, zapraszanie przyjaciół na testy. Tak to ma działać ;D
JESZCZE SIĘ NIE ZGŁASZAJCIE. Śledźcie fanpage w najbliższych dniach, bo co kilka dni pokażę kolejny zestaw.
ZASADY GRY TWORZYMY RAZEM
Liczę na Wasze komentarze i pomysły, obawy i zachwyty.
Jeśli to dobry pomysł, dajcie jakiegoś lajka typu Super czy WOW Oznacznie znajomych, którzy mogliby być zainteresowani akcją.
KOMENTUJCIE
Przeczytam każdą opinię i będę się odnosił do Waszych pomysłów.
JAKIE GRY?
To na razie tajemnica, ale gry ustawione jedna na drugiej są wyższe ode mnie. Zebrałem dla Was nowości wydawnicze, gry nagradzane i bardzo dobrze oceniane. Będziecie zadowoleni, obiecuję!
Akcja dla FANÓW KTO WYGRYWA NA FACEBOOKU. Jeśli chcesz wziąć w niej udział, wejdź na fanpage.
Akcję wspierają:
REBEL.pl Wydawnictwo Lacerta Gry planszowe Lucrum Games Board&Dice Nasza Księgarnia - gry Granna Black Monk Games Trefl Joker Line
Wypożycz gry, przetestuj, oceń i prześlij dalej!
Jak to działa, jak się zgłosić i kiedy? Przeczytaj do końca.
WYOBRAŹCIE TO SOBIE!
Odbieracie wielką paczkę, a w środku 5 gier, w które bardzo chcecie zagrać. W dodatku macie tylko tydzień na testy, więc trzeba się zmobilizować, podzwonić po znajomych i GRAĆ! NIe ma wymówek. Kilka wieczorów i cały weekend przed Wami! A po tygodniu, pakujecie wszystko i wysyłacie na drugi koniec Polski do następnej ekipy graczy! Dorzucacie do paczki niespodziankę dla kolejnych graczy i oceniacie w sieci jak Wam się podobały gry. Która najlepsza, którą chcecie kupić...
Na ten pomysł wpadłem przeszło rok temu, ale nigdy nie było czasu go zrealizować. Pomyślałem, że nie kupuję gier w ciemno, zawsze staram się zagrać wcześniej. Mieszkam w Krakowie, gdzie jest mnóstwo prezentacji w sklepach i pubach z grami. Jeżdżę na konwenty, gdzie ogrywam nowości. Ale przecież jest armia graczy, którzy nie mają tylu okazji do pogrania!
Dlatego pomyślałem, że dobrym pomysłem byłaby MOBILNA WYPOŻYCZALNIA GIER!
Przepytani jakiś czas temu o ten pomysł gracze piali z zachwytu.
„Zróbmy to! Chcemy grać!” padały takie komentarze, ale były i te pesymistyczne:
„rozkradną!”, „poniszczą albo pogubią”.
TO BĘDZIE EKSPERYMENT!
Czy gracze zadbają o wypożyczone gry, czy potraktują, jako darowane, to można pogiąć karty i zatłuścić?
Czy gry przemierzając Polskę 10 razy dotrą do mety w dobrej kondycji? ZOBACZYMY!
POCZTA PLANSZÓWKOWA. JAK BY TO DZIAŁAŁO?
1. Ja pokazuję gry, które wkładam do różnych paczek.
2. Wy zgłaszacie się do tych paczek, których zawartość Was interesuje.
3. Do tych, którzy mnie przekonają/wygrają udział w zabawie wysyłam pudło z 5 świetnymi grami na cały tydzień (od momentu odebrania paczki macie 7 dni na granie).
4. Ogrywacie ile wlezie co chcecie i z kim chcecie. Nie niszczycie gier, dbacie jak o swoje.
5. Po tygodniu wkładacie gry do pudła, w którym je dostaliście i wysyłacie do następnej osoby, która jest w kolejce w tej akcji.
ILE TO KOSZTUJE?
Ja płace za wysyłkę paczek do pierwszych osób z listy (paczkomat 13 zł, kurier ok 19 zł). Później to uczestnicy opłacają wysyłkę do kolejnej osoby z listy.
BONUSY
Uczestnicy dostają ode mnie i wydawców gadżety i rabaty na gry. To zrekompensuje częściowo koszt wysyłki jeśli zdecydujecie się na zakup gier z akcji.
PREZENT (do rozważenia)
Żeby było miło i sympatycznie, do paczki wkładamy prezent dla następnej ekipy. To może być promka do ulubionej gry; ciastka, które umilą graczom rozgrywkę; Jakaś gra, która kurzy się na półce itd .
TRASA JEDNEGO ZESTAWU GIER 🛣
Łańcuszek stworzy 8 ekip graczy. Po tym czasie gry wracają do mnie.
Ciekawe do jakich miejsc dotrą, ile osób w nie zagra, która gra zbierze od graczy najlepsze oceny!
JAK WZIĄĆ UDZIAŁ W AKCJI?
Będę pokazywać zestawy i wtedy pozbieram chętnych do testowania. Będziecie mieli szeroki wybór gier podzielonych na zestawy. Jeśli chętnych do zestawu będzie więcej niż 8, wtedy oczywiście pobawimy się w zagadki z grami. Stawiam jednak na promowanie gier i grania, wciąganie znajomych do zabawy, zapraszanie przyjaciół na testy. Tak to ma działać ;D
JESZCZE SIĘ NIE ZGŁASZAJCIE. Śledźcie fanpage w najbliższych dniach, bo co kilka dni pokażę kolejny zestaw.
ZASADY GRY TWORZYMY RAZEM
Liczę na Wasze komentarze i pomysły, obawy i zachwyty.
Jeśli to dobry pomysł, dajcie jakiegoś lajka typu Super czy WOW Oznacznie znajomych, którzy mogliby być zainteresowani akcją.
KOMENTUJCIE
Przeczytam każdą opinię i będę się odnosił do Waszych pomysłów.
JAKIE GRY?
To na razie tajemnica, ale gry ustawione jedna na drugiej są wyższe ode mnie. Zebrałem dla Was nowości wydawnicze, gry nagradzane i bardzo dobrze oceniane. Będziecie zadowoleni, obiecuję!
Akcja dla FANÓW KTO WYGRYWA NA FACEBOOKU. Jeśli chcesz wziąć w niej udział, wejdź na fanpage.
Akcję wspierają:
REBEL.pl Wydawnictwo Lacerta Gry planszowe Lucrum Games Board&Dice Nasza Księgarnia - gry Granna Black Monk Games Trefl Joker Line
FB/ktowygrywa
FB/ktowygrywa
Re: [Kto wygrywa?] Poczta Planszówkowa - wysyłam gry, gracze grają i oceniają
Ruszyła kolejna edycja Jubilatów!
gramy o prezent dla znajomych do do piątku. Do wygrania Amazonki
A w środę o 12:00 startujemy z kolejną grą BUKIET
gramy o prezent dla znajomych do do piątku. Do wygrania Amazonki
A w środę o 12:00 startujemy z kolejną grą BUKIET
FB/ktowygrywa
FB/ktowygrywa
Re: [Kto wygrywa?] Poczta Planszówkowa - wysyłam gry, gracze grają i oceniają
Jak było na Planszówkach w SPODKU?
Zapraszam do posłuchania podcastu:
LINK
https://www.youtube.com/watch?v=bH3AEH6Cr_8
JAK BYŁO W SPODKU I KTÓRE GRY MNIE URZEKŁY
27:40 podcastu z obrazkami w tle, a w audycji zachwycam się wydarzeniem i kilkoma grami. Też przed dwoma ostrzegam.
️
A jeśli ktoś nie chce słuchać całości:
Początek o Planszówki w Spodku!
️5:53 wrażenia z My Little Scythe - czy to może być dobre?
️9:45 Hippo - hipopotam na basenie
️11:20 Lutecja - majestat senatora Galii
️14:02 Pomiędzy dwoma zamkami szalonego króla Ludwika - czy faktycznie jest na co czekać?
️19:55 Laguna - oj, panie doktorze K....
️21:30 Carta Impera Victora - przejdźmy dalej
️22:54 Deep Sea Adventure - dramat pod wodą na wesoło
CZEKAM NA WASZE OPINIE. ️Czy dobrze się słucha, czy jakość dźwięku jest ok, czy delikatne tło muzyczne to dobry pomysł. I oczywiście jakie macie zdanie o grach, o których opowiadam. ️
Video znajdziecie też na kanale Kto Wygrywa na Youtube. Sam dźwięk trafi też na Kto Wygrywa na mixcloud
Zapraszam do posłuchania podcastu:
LINK
https://www.youtube.com/watch?v=bH3AEH6Cr_8
JAK BYŁO W SPODKU I KTÓRE GRY MNIE URZEKŁY
27:40 podcastu z obrazkami w tle, a w audycji zachwycam się wydarzeniem i kilkoma grami. Też przed dwoma ostrzegam.
️
A jeśli ktoś nie chce słuchać całości:
Początek o Planszówki w Spodku!
️5:53 wrażenia z My Little Scythe - czy to może być dobre?
️9:45 Hippo - hipopotam na basenie
️11:20 Lutecja - majestat senatora Galii
️14:02 Pomiędzy dwoma zamkami szalonego króla Ludwika - czy faktycznie jest na co czekać?
️19:55 Laguna - oj, panie doktorze K....
️21:30 Carta Impera Victora - przejdźmy dalej
️22:54 Deep Sea Adventure - dramat pod wodą na wesoło
CZEKAM NA WASZE OPINIE. ️Czy dobrze się słucha, czy jakość dźwięku jest ok, czy delikatne tło muzyczne to dobry pomysł. I oczywiście jakie macie zdanie o grach, o których opowiadam. ️
Video znajdziecie też na kanale Kto Wygrywa na Youtube. Sam dźwięk trafi też na Kto Wygrywa na mixcloud
FB/ktowygrywa
FB/ktowygrywa
Re: [Kto wygrywa?]Amazonki i Bukiet do wygrania. Podcast po Planszówkach w Spodku
Dzieje się dużo, a nawet więcej.
Ruszyła POCZTA PLANSZÓWKOWA
60 gier podzielonych na 15 paczek rusza w środę do graczy w Polsce. Po tygodniu grania, paczki trafią do kolejnych graczy i tak przez 8 tygodni, gry odwiedzą 120 miejsc.
W paczkach same nowości z tego roku, wiele gier, które mają premierę tej jesieni.
Wydarzenie: https://www.facebook.com/events/257971638192844/
Ruszyła POCZTA PLANSZÓWKOWA
60 gier podzielonych na 15 paczek rusza w środę do graczy w Polsce. Po tygodniu grania, paczki trafią do kolejnych graczy i tak przez 8 tygodni, gry odwiedzą 120 miejsc.
W paczkach same nowości z tego roku, wiele gier, które mają premierę tej jesieni.
Wydarzenie: https://www.facebook.com/events/257971638192844/
FB/ktowygrywa
FB/ktowygrywa
Re: [Kto wygrywa?]Ruszyła POCZTA PLANSZÓWKOWA. 60 gier trafi do 120 ekip graczy
Gry do wygrania na KTO WYGRYWA w październiku.
Tajne agentki - wtorek do 21
Get Packing - od środy od 12:00
Bukiet w akcji Jubilaci od piątku od 12:00
W II połowie miesiąca Kroniki zbrodni, seria Deckspace, Dixit wydanie jubileuszowe
Tajne agentki - wtorek do 21
Get Packing - od środy od 12:00
Bukiet w akcji Jubilaci od piątku od 12:00
W II połowie miesiąca Kroniki zbrodni, seria Deckspace, Dixit wydanie jubileuszowe
FB/ktowygrywa
FB/ktowygrywa
Re: (Kto wygrywa?) Ruszyła Poczta Planszówkowa. 60 gier trafi do 120 ekip graczy
Pierwsze paczki dotarły do graczy!
15 ekip zagra w nowe gry w 1 tygodniu Poczty Planszówkowej!
Zgłoszenia do zabawy na kolejne tygodnie tu:
https://www.facebook.com/events/257971638192844/
FB/ktowygrywa
FB/ktowygrywa
Re: (Kto wygrywa?) Ruszyła Poczta Planszówkowa. 60 gier trafi do 120 ekip graczy
Drodzy Gracze,
na Kto Wygrywa co tydzień odbywają się regularne akcje. Trwa Poczta Planszówkowa i będzie kontynuowana przez kilka miesięcy. Zapraszam
Z uwagi na nieustanne nieporozumienia z adminem, nie mam siły na kontynuację publikowania tu informacji.
Proszę o wyrozumiałość i bezterminowo zawieszam publikacje w tym dziale.
TM
na Kto Wygrywa co tydzień odbywają się regularne akcje. Trwa Poczta Planszówkowa i będzie kontynuowana przez kilka miesięcy. Zapraszam
Z uwagi na nieustanne nieporozumienia z adminem, nie mam siły na kontynuację publikowania tu informacji.
Proszę o wyrozumiałość i bezterminowo zawieszam publikacje w tym dziale.
TM
FB/ktowygrywa
FB/ktowygrywa