Nahar,
Jesli możesz po Nemesis zostać to ja chętnie pogram w Necro.
Nahar,
No, nieładnie zaczynasz wspólne granie Popraw się bracie
Jak będziesz, to mogę Cię zabrać. Ja jestem pod wielkim wrażeniem Hannibala, ale to jest (nie)stety dwuosobówka.
To ja book'uje dla D
Sukcesorów i Hannibala wsparłam, więc pogramy w przyszłym roku.
Graliśmy...gra wymiata, gdybyśmy nie przerwali, może bym wygrał...może, bo Paweł miał kilka asów w rękawie
Jeśli mówisz o tym Phalanxowym ("Wyścig do Renu") to uielbiam! Nie jest to już rzecz najnowsza a zupełnie się nie zestarzała.
Nie proponujemy bo nie damy rady. Gramy w Nemesis, ja kompletnie nie wiem o co w tym chodzi, ale bardzo chętnie się dowiem. Poza tym mogę zabrać Necromundę to może udać się zagrać w scenariusz startowy (grałem sam ze sobą żeby ogarnąć zasady) oraz jedną szybką bitwę. Time of Crisis to tak ze 3h się gra. Wezmę ze sobą do pokazania. A jak część grupy się wykruszy to możemy w Wyścig do Renu zagrać.walkingdead pisze: ↑07 gru 2019, 00:03 Proponujecie 3 gry w jeden wieczór? To się u nas ostatnio nie zdarzało Bylebyśmy nie siedzieli do 4, bo rano wstajemy o 7 na szkolenie z psem. Dla mnie to nic, ale D i Nokaut źle znoszą niedobory snu i poranne wstawanie
Tym razem ze schroniska Chłopak trochę kłopotliwy, ale szkolimy się z posłuszeństwa (jesteśmy na 1 stopniu). Jeszcze dwa kolejne stopnie i zaczniemy nose work i obronę. Czyli pewnie rok rok zanim osiągniemy zadowalający rezultat i pokonamy wszystkie jego traumy Teraz trochę nieogar, ale niegroźny.
Uwielbiam gry strategiczne z okresu IIWŚwalkingdead pisze: ↑07 gru 2019, 06:05Jeśli mówisz o tym Phalanxowym ("Wyścig do Renu") to uielbiam! Nie jest to już rzecz najnowsza a zupełnie się nie zestarzała.
Teraz masz na KS 1941 Race to Moscow, który bazuje na WDR. Nie widziałam instrukcji, ale wspominają, że rozgrywka jest jeszcze bardziej wymagająca. Raczej nie zanosi się na wydania gry w naszym języku - za 3 dni koniec kampanii, a tylko 49 wspierających jest z Polski (gwarantem wydania w PL jest 150 wspierających, nie znoszę tej polityki ale biznes is biznes).
https://www.kickstarter.com/projects/ph ... -to-moscow
Ja tym razem spasowałam z różnych względów
Z Twojej kolekcji chętnie zagram w: Zimną Wojnę(ale to dwuosobówka), Fire in the Lake...a w zasadzie we wszystko, chociaż Warhammer mnie jakoś nie interesuje.walkingdead pisze: ↑09 gru 2019, 10:51 Czy ktoś jest zainteresowany? Jeśli tak to proszę o info jakie tytuły Was interesują
Mamy jeszcze do rozegrania rewanż w Nemesis, tak tylko przypominamwalkingdead pisze: ↑09 gru 2019, 11:57 Hej,
w trakcie spotkan nie musimy grać w moje gry, to tylko propozycje. Jeśli jesteście zainteresowani samą ideą spotkania i macie swoje tytuły wojenne oraz WH to dajcie znać, wtedy wspólnie zdecydujemy