OKO ODYNA - Wgląd #1
Na początek, dziękuje wszystkim, którzy dawali wskazówki (przez różne źródła). Część z nich zagościła na stronie dziś rano. Teraz kilka informacji organizacyjnych.
Nasz tydzień będziemy zaczynać co wtorek rano. Będę informował o nowościach oraz zmianach na stronie (tych w pierwszych tygodniach działania będzie pewnie sporo), wydaje mi się, że raz w tygodniu to uczciwy czas by nie zaśmiecać zbędnie tego tematu, a jednocześnie zachęcać Was do odwiedzin. Oczywiście, otrzymacie również informacje o dłuższych okresach braku aktywności itd. Zdaję sobie sprawę z poprawek jakie mnie czekają, mam nadzieję, że wykorzystując czas wolny uda się doprowadzić stronę do stanu przyjemnego dla mnie i czytelników
Działanie strony oraz jej układ:
-
Unboxing oraz
Pierwsze Wejrzenia otrzymały własne menu na górze strony, by ułatwić nawigację
- dodany został panel boczny
Tuż za rogiem który ma informować was o od 3 do 5 najbliższych wpisach (przekreślenia świadczą o wprowadzeniu na stronie, cały segment planowany co wtorek)
- do tematów zostały dodane TAGI, tak by łatwiej było szukać treści związanych z konkretną planszówką
- strona wreszcie (po kilku problemach z dostawcą serwera) przetrawiła certyfikację i widnieje jako bezpieczna
- działająca zakładka
Kontakt - gdzie możecie pisać swoje propozycje na rozwój kanału
Do zrobienia:
- galerie w dziale
Unboxing - zdjęcia komponentów, zbliżenia itd.
- powiększenie ilości zdjęć w recenzjach - wymaga to jeszcze troszkę pracy, pewnie wskoczę w ten rytm
Artykuły na stronie:
-
Recenzje - dłuższe - choć nie zbyt długie artykuły - dobrze ogranych planszówek.
- Lords of Hellas - edycja podstawowa
-
Unboxing - informacje pudełkowe, jakość komponentów, opis zawartości oraz odpowiedź na pytanie, które zadaję sobie zawsze... CZY JEST WYPRASKA!?
-
Pierwsze Wejrzenia - czy to tylko zauroczenie czy miłość? czy warto dać drugą szansę?
- Rival Restaurants Deluxe + Dodatek: Back for Seconds
- Tuż za rogiem - w najbliższym czasie
- Unboxing: Beyond humanity: Colonies
Jeszcze raz dziękuję za rady i oczywiście czekam na więcej
Do następnego tygodnia!
Niech się stanie granie!