Witam.
Poszukuję tłumaczenia do gry Dungeons & Dragons Castle Ravenloft. Szukałem już na forum, ale nie mogłem znaleźć. Głównie zależy mi na spolszczeniu "Rulebook" i "Adventure book", ale nie mam nic przeciwko reszcie . Jeżeli ktoś posiada tłumaczenie to prosiłbym o pomoc .
Pozdrawiam Tomek
Dungeons & Dragons Castle Ravenloft. Szukam Tłumaczenia!!!
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
-
Re: Dungeons & Dragons Castle Ravenloft. Szukam Tłumaczenia!
Hej,
jeśli chodzi o zasady to są one doskonale wytłumaczone w serii filmików na yt pt. "Watch it played"
Co prawda po angielsku i nie Castle Ravenloft a Wrath of Ashardalon. Ja dzięki tym filmikom nauczyłem się grać w swoje Legend of Drizzt(3 część). Wszystkie trzy gry są w jednym systemie więc jeśli choć troszeczkę jarzysz po angielsku to na pewno nie będzie Ci potrzebne Polskie tłumaczenie.
Osobiście nie spotkałem się z Polskimi tłumaczeniami czegokolwiek do tych gier.
Pozdrawiam
jeśli chodzi o zasady to są one doskonale wytłumaczone w serii filmików na yt pt. "Watch it played"
Co prawda po angielsku i nie Castle Ravenloft a Wrath of Ashardalon. Ja dzięki tym filmikom nauczyłem się grać w swoje Legend of Drizzt(3 część). Wszystkie trzy gry są w jednym systemie więc jeśli choć troszeczkę jarzysz po angielsku to na pewno nie będzie Ci potrzebne Polskie tłumaczenie.
Osobiście nie spotkałem się z Polskimi tłumaczeniami czegokolwiek do tych gier.
Pozdrawiam
Re: Dungeons & Dragons Castle Ravenloft. Szukam Tłumaczenia!
Czesc,
Samej instrukcji niestety nie mam przetlumaczonej, ale cala reszte juz tak (karty, karty postaci/potworow, zetony pulapek). Zrobilem sobie kiedys do grania z dziecmi. Jakosc tlumaczenia moze nie jest najwyzsza i nigdy nie udalo mi sie sklonic nikogo do zrobienia korekty, ale gdybys byl zainteresowany, to daj znac na pw. Uprzedzam, ze pliki sa spore.
Piotrek
Samej instrukcji niestety nie mam przetlumaczonej, ale cala reszte juz tak (karty, karty postaci/potworow, zetony pulapek). Zrobilem sobie kiedys do grania z dziecmi. Jakosc tlumaczenia moze nie jest najwyzsza i nigdy nie udalo mi sie sklonic nikogo do zrobienia korekty, ale gdybys byl zainteresowany, to daj znac na pw. Uprzedzam, ze pliki sa spore.
Piotrek
-