Sny o planszówkach
- ananas
- Been thanked: 4 times
Sny o planszówkach
Ostatnio na tym forum nastała moda na tworzenie dziwnych tematów więc po dzisiejszej nocy postanowiłem dołączyć do grona osób odpowiedzialnych za to, a że mi się nudzi to opisze Wam mój sen. Gorąco zachęcam również innych.
Pod blokiem, w którym mieszkam, spacerowałem sobie z Putinem i dyskutowaliśmy po angielsku. Pytałem go o ulubioną drużynę z hokejowej ligi KHL. Wytłumaczył mi, że nie może mi odpowiedzieć bo musi zachować bezstronność w tym temacie ale jak już doszliśmy do końca ulicy to wręczył mi duży plik banknotów dwudziestozłotowych (bardzo nie chciałem ich przyjąć). Jednak jakoś udało mu się mi je wcisnąć i zniknął. Zaskoczony takim obrotem sprawy zacząłem je przeliczać i wyszło mi jakieś trzysta złotych. Od razu pomyślałem sobie, że kupie jakąś fajną planszówkę i zacząłem myśleć jaką. Kiedy tak myślałem o tych zakupach, banknoty te zaczęły się przemieniać w pieniądze (przepraszam teraz za wyrażenie) eurobiznesowo podobne, każdy o nominale pięć, w kolorze czerwono/czarnym. Kiedy do mnie dotarło że mnie oszukał nadjechała furgonetka jak z amerykańskich filmów i wyskoczyło z niej trzech, może czterech arabów ubranych na sportowo. Podbiegli do mnie i okazało się, że mają taką samą forsę...
Sen dedykuję użytkownikowi o nicku Rocy7.
Pod blokiem, w którym mieszkam, spacerowałem sobie z Putinem i dyskutowaliśmy po angielsku. Pytałem go o ulubioną drużynę z hokejowej ligi KHL. Wytłumaczył mi, że nie może mi odpowiedzieć bo musi zachować bezstronność w tym temacie ale jak już doszliśmy do końca ulicy to wręczył mi duży plik banknotów dwudziestozłotowych (bardzo nie chciałem ich przyjąć). Jednak jakoś udało mu się mi je wcisnąć i zniknął. Zaskoczony takim obrotem sprawy zacząłem je przeliczać i wyszło mi jakieś trzysta złotych. Od razu pomyślałem sobie, że kupie jakąś fajną planszówkę i zacząłem myśleć jaką. Kiedy tak myślałem o tych zakupach, banknoty te zaczęły się przemieniać w pieniądze (przepraszam teraz za wyrażenie) eurobiznesowo podobne, każdy o nominale pięć, w kolorze czerwono/czarnym. Kiedy do mnie dotarło że mnie oszukał nadjechała furgonetka jak z amerykańskich filmów i wyskoczyło z niej trzech, może czterech arabów ubranych na sportowo. Podbiegli do mnie i okazało się, że mają taką samą forsę...
Sen dedykuję użytkownikowi o nicku Rocy7.
Piękniej wygląda żołnierz poległy w bitwie niż wolny w ucieczce.
- romeck
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 5 times
Re: Sny o planszówkach
Eeeee... bip-bip... weź pigułkę... bip-bip... weź pigułkę.
Wszakże kilka nocy temu przez sen optymalizowałem ruchy w Myrmesach oraz planowałem rozpoczęcia w zależności od wylosowanego pierwszego wydarzenia...
Wszakże kilka nocy temu przez sen optymalizowałem ruchy w Myrmesach oraz planowałem rozpoczęcia w zależności od wylosowanego pierwszego wydarzenia...
Właśnie czytasz kompletnie bezużyteczne zdanie.
- ananas
- Been thanked: 4 times
To właśnie przez to, że je odstawiłem. Przecież nie mogą nam się śnić ciągle gołe baby.romeck pisze:Eeeee... bip-bip... weź pigułkę... bip-bip... weź pigułkę.
Piękniej wygląda żołnierz poległy w bitwie niż wolny w ucieczce.
- kwiatosz
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 420 times
- Kontakt:
Ja natomiast ostatnio nie mogę zasnąć bez powidoków zwierzątek z Zamków B.
Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
ZnadPlanszy kwiatosza|ZnadPlanszy gradaniowe
Rebel Times - miesięcznik miłośników gier
ZnadPlanszy kwiatosza|ZnadPlanszy gradaniowe
Rebel Times - miesięcznik miłośników gier
- romeck
No wiem... krowy, owce, koguty (by Windziarz).kwiatosz pisze: Ja natomiast ostatnio nie mogę zasnąć bez powidoków zwierzątek z Zamków B.
Co to kurna są "powidoki"?
- Ink
- Administrator
- Has thanked: 120 times
- Been thanked: 188 times
- Kontakt:
http://sjp.pwn.pl/slownik/2506541/powidokromeck pisze:Co to kurna są "powidoki"?
Games Fanatic -/- Gradanie -/- Za dużo gier
O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
- romeck
Dzięki. Naprawdę uratowałeś mnie. Zwłaszcza swoim poczuciem humoru.Ink pisze:http://sjp.pwn.pl/slownik/2506541/powidokromeck pisze:Co to kurna są "powidoki"?
- Ink
- Administrator
- Has thanked: 120 times
- Been thanked: 188 times
- Kontakt:
Do usług.romeck pisze:Dzięki. Naprawdę uratowałeś mnie. Zwłaszcza swoim poczuciem humoru.Ink pisze:http://sjp.pwn.pl/slownik/2506541/powidokromeck pisze:Co to kurna są "powidoki"?
Games Fanatic -/- Gradanie -/- Za dużo gier
Temat o snach i planszówkach już jest:
http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... 41&t=27901
http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... 41&t=27901
"Jak kto ma swój rozum, ten głupi nie jest [...] Głupie są te, co cudzy rozum mają."
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Re: Odp: Sny o planszówkach
ech trzeba bylo nie robic tego topicu o NATO:Pananas pisze:Sen dedykuję użytkownikowi o nicku Rocy7.