Dusso pisze:
Dlatego jestem za lepszą nazwą, a nie taką, którą chcecie zapomnieć już na pierwszym spotkaniu
Ja nie zapomne o nazwie na pewno, tak jak i Ci którym ona odpowiada. Ci którym się nie podoba, albo o niej zapomną albo ja zaakceptują.
Trojan pisze:myślę że odbiegacie od meritum sprawy...
jaką jest znalezienie lokalu. to jest najważniejsza rzecz w ulotce informacyjnej.
lokalizacja - doskonała. każdemu pasuje. czas - podobnie. 2 możliwe dni - po prostu rewelacja. chylę czoła przed organizatorami
nazwa... jeżeli w grupie uczęszczjącej na te spotkania pojawia sie silne głosy o zmianie to napewno nie nie będzie stało na przeszkodzie aby to uczynić. ale narazie wydaje mi się że ten temat można zostawić na lepsze czasy
j.w. Nic dodać, nic ująć.
Dusso pisze:Trojan pisze:myślę że odbiegacie od meritum sprawy...
jaką jest znalezienie lokalu. to jest najważniejsza rzecz w ulotce informacyjnej.
Przecież został już znaleziony, teraz dyskutujemy o rzeczach które można jeszcze zmienić, dlatego taki komentarz uważam za zupełnie nietrafiony
Nie można zmienić. Pismo jest podpisane, a ja nie będę latał co drugi dzień do szkoły i prosił Panią Dyrektor, żeby podpisywała mi nowe podania, bo mamy kaprys raz w tygodniu zmieniać nazwę. Jest jak jest i koniec krpka. Głosowanie było, nazwa została wybrana większością głosów bioracych udział w "ankiecie" i tyle na ten temat. Ewentualność zmiany nazy przewiduję w momencie jak wyklaruje się ilość ludzi, którzy będą przychodzić regularnie na spotkania i mocno protestować przeciwko "Koloseum".
steady pisze:Co do fantastyki- dlatego nie chcę mieszać tego z planszówkami, bo potem mogą pojawiać się osoby z karciankami i figurkami, a to jest coś, czego ja definitywnie nie chcę na naszych spotkaniach. Oczywiście przeciwko fantastycznym planszówkom, po prostu boje się, że zaleją nas kolekcjonerzy i fani miarek:D.
Spokojna głowa - ja też sobie tego nie życzę. Dlatego też jesteśmy Klubem Gier PLANSZOWYCH
Avandrel pisze:Artykuły, ogłoszenia, ulotki? Jeszcze dobrze nie ruszyło, a już takie plany... To przypomina troszkę dzielenie skóry na żywym niedźwiedziu. Z tego co zrozumiałem, nie wiadomo jeszcze jaka będzie sala, to dopiero pokaże perspektywę z jakiej patrzeć na rozwój klubu.
PS Jednak pasują mi pon i czw, więc w sam raz.
PS2 Nie ma jak troszkę ponarzekać!
Zgadzam się. Panowie, proszę o odrobinę rozsądku. Nie od dzisiaj wiadomo, że najlepszą reklamą jest poczta pantoflowa. Dzięki temu unikniemy sytuacji w której na spotkanie zacznie przychodzić 80 osób, a to nie jest porządane zjawisko jak narazie.
Piotro pisze:Pewno kelnerka ci się nie podobała.
Kamil, Maciek, stałem się szczęśliwym posiadaczem Shoguna
Pogratulować, genialny zakup
Trojan pisze:ja za sprawą promocji rebelowej zakupiłem
Struggle of empire
Periklesa
wpierwszej odsłonie strrugla
wzieło udział 7 osób, i tak sie nakręciliśmy że dnia dzisiejszego uruchomilismy PBEMa
perikles jeszcze nie zagrany
MAM WINOWAJCĘ
To Ty niedobry człowieku wykupiłeś mi moje upatrzone gry
Strzesz się, albowiem nie będzie Ci to wybaczone
Perikles - super. Gra bardzo klimatyczna, ciekawe rozwiązanie systemu walki, troche blefu, sporo kombinowania. Dla mnie BOMBA
Konkrety z IXtki:
Dostaliśmy salę 51 (wstępnie) o ile nie wystapią jakies nieprzewidziane trudności zostanie ona na stałę. Miło by było bo to bardzo dobra sala
Informacja wisi już w szkole, a także w Ogrynie na prośbę kierownika sklepu, który to sam jest podobno zapalonym planszówkowcem
Konkrety od Magmy
Dzisiaj do Wrocławia z wizytacją przyjeżdża Pędrak. Będzie u nas wieczorem, także jeżeli byli by chętni na spotkanie proszę o kontakt telefoniczny (numer już podawałem kilka postów wyżej
).