Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zielu pisze:Hej, Warszawiacy!
Prosze sie od siebie odizolowac i pointegrowac z innymi uczestnikami!
Ja wprawdzie nie Warszawiak, ale i tak się spytam: a co? Przy graniu nie można się integrować? Jeśli się nie mylę, rozmowy bilateralne przy piwie i tak są w planach wieczorem, na jeszcze inny rodzaj integracji musiałbyś być urodziwą niewiastą... To jeszcze zostaje mi, że możemy się ponapieprzać sztachetamy Pasi?
boskiolo pisze:Do listy gier, które zabieram dopisuję dwie pozycje:
Marrakesh (inaczej Sulejka)
Ustawka (prototyp)
Biorąc pod uwagę, że Marrakesh jest raczej mało popularny w Polsce za to nominowany do tegorocznej Spiel des Jahres będzie pewnie cieszyć się tak dużym zainteresowaniem, że konieczna okazać się może niejedna ustawka aby rozstrzygnąć kto w niego zdąży zagrać.
Zawsze gdy zauważysz, że jesteś po stronie większości zatrzymaj się i zastanów. magazyn
To ja tak zagadnę... kiedy kolejny Pionek? Jeżeli ma być we wrześniu to proszę, błagam, przekupiam niech to będzie pierwszy weekend września 6-7 (wybaczcie że tak wybiegam w przyszłość ale nie mogę sobie darować że nie jadę)
ZnadPlanszy | YouTube Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --
Z ustaleniami do kolejnego Pionka poczekajmy na oficjalna wypowiedz Trzewika. Teraz skupmy sie na najblizszym.
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
Tylko, że ci którzy nie mogą jechać na ten najbliższy a czytają jak tam będzie fajnie automatycznie myślą jakby to sobie odbić i im wychodzi następny Pionek.
Ostatnio zmieniony 06 cze 2008, 15:19 przez salmunna, łącznie zmieniany 1 raz.
salmunna pisze:Tylko, że ci którzy nie mogą jechać na ten najbliższy a czytają jak tam będzie fajnie automatycznie myślą jakby to sobie dobić i im wychodzi następny Pionek.
Rozumiem. Tylko nie ma co sie teraz ekscytowac nastepnym Pionkiem i siac dezinformacje co do mozliwych terminow. Jak Trzewik ogarnie sytuacje i wymysli nowy termin wtedy bedzie mozna sie umawiac, kombinowac itp.
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
1. Termin kolejnego Pionka jest ustalony przez MDK, to zalezy od grafiku innych imprez organizowanych przez MDK. Jak sie skonczy Pionek 7., bede zdawal raport z imprezy w MDK, i przy okazji sprawdzę jaka data jest na kolejny ustalona - nie pamiętam teraz.
2. Jumanji super filmem jest. Oglądajcie. Wkraczajcie w klimat imprezy.
3. Sala przygotowana, skonczylismy o 20tej ustawiac stoły i dekorować salę.
A ja wlasnie siedze na dworcu w Wwie i czekam na pociag na Pionek. Jestem po koszmarnej podrozy z Gdanska pociagiem TLK (nigdy wiecej!!) w zimnym wagonie na niewygodnym krzeselku w Warsie... Jak ja sie poswiecam
Było świetnie - dziękuję wszystkim za mile spędzony czas. Wprawdzie głównie grałem w rzeczy które już znam, ale miałem okazję pooglądać też te, którymi chciałem zobaczyć "na żywo"
Wielka szkoda, że nie mogę zjawić się też jutro, ale już wiem, że będę chciał jeździć na kolejne Pionki.
Ja też już w domciu ... powrót był szybki o dziwo (niewiele ponad 1h - ahhh te polskie autostrady
Już nie mogę się doczekać jutra ... kolejne gry ... wygrane i przegrane z uśmiechem na ustach ... Ci którzy nie byli niech żałują ... a nóż wiedzieliby jakie były pierwsze tytuły płyt Led Zeppelin w konkursie Trzewik-Folko
Konkurs Trzewika und Folko und wc und Freunde był (a właściwie jest - bo jeszcze czeka nas dogrywka o I miejsce) niesamowity, i te rysunki zagadek/rebusów wykonane przez Ziela A ja w życiu nie pomyśłałbym, że tyle trudności sprawi mi pytanie o awatary użytkowników Forum
Zawsze gdy zauważysz, że jesteś po stronie większości zatrzymaj się i zastanów. magazyn
rebus - WILK I OWCE ... nie wiem jak można było to ... aaaaa wiem ... WIELKIE OWOCE -E -E -O ... ooo ludu ... dotarło to do mnie po 12h ... geniuszem jestem ...
lecę do kościoła, śniadanie, samochód, Gliwice, Pionek