Through The Ages - Android/iOS
- warlock
- Has thanked: 1142 times
- Been thanked: 2168 times
Through The Ages - Android/iOS
https://play.google.com/store/apps/deta ... hgames.tta
Jak tam, skusił się już ktoś na zakup apki? Zastanawiam się jak to będzie działać na średniej wielkości ekranie telefonu... Będę wdzięczny za pierwsze wrażenia .
Jak tam, skusił się już ktoś na zakup apki? Zastanawiam się jak to będzie działać na średniej wielkości ekranie telefonu... Będę wdzięczny za pierwsze wrażenia .
Re: Through The Ages - Android/iOS
ja grałem raz na samsung galaxy J5 grało się super. Jakby co zawsze możesz zagrać na kompie na emulatorze blustack działa super i wszystko dobrze widać:).
Generalnie polecam. Ale nie jestem obiektywny bo ja uwielbiam tą grę:).
Generalnie polecam. Ale nie jestem obiektywny bo ja uwielbiam tą grę:).
Grać czy nie grać oto jest pytanie. OCZYWIŚCIE GRAĆ!!!
Kupiłem. Gram na tablecie 9,7 cala, więc żadnych problemów z czytelnością. Na małych ekranach ewentualnym problemem mogą być nazwy kart (w szczególności żółtych, bo wyglądem niezbyt się od siebie różnią) na torze kart w górnej części ekranu, ale po tapnięciu danej karty pojawia się ona w powiększeniu z nazwą i całym tekstem. Podobny problem może być z czytelnością symboli jednostek wojskowych wskazujących przyjętą taktykę. Po zagraniu karty taktyki na ekranie, obok jednostek wojskowych pojawia się namiot z proporcem i właśnie na tym proporcu są umieszczone symbole jednostek walczących daną taktyką. Jednak po tapnięciu w namiot/proporzec karta taktyki pojawia się w pełnej krasie.
Aplikacja świetnie odwzorowuje planszówkę. Widać, że włożyli w nią dużo pracy. Polecam zacząć od tutoriala.
Aplikacja świetnie odwzorowuje planszówkę. Widać, że włożyli w nią dużo pracy. Polecam zacząć od tutoriala.
- warlock
Wielkie dzięki za opinię .
Z ciekawości - Wam też nie wyszukuje gry w aplikacji "sklep play" na komórce?
- mat_eyo
- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 1361 times
- Kontakt:
Tak, w apce nie jest widoczne. Sprawdzałem na trzech różnych sprzętach wczoraj.warlock pisze:Wielkie dzięki za opinię .
- rastula
- Has thanked: 1276 times
- Been thanked: 1311 times
- adikom5777
- Has thanked: 83 times
- Been thanked: 12 times
20 czy 40 zeta dla takiej gry nie ma znaczenia najwyzej wypije 4 piwa mniej
- kaimada
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 132 times
Na pięciocalowym ekranie działa świetnie.
Dla abonentów Play polecam promocję Dopisz do rachunku - jest wtedy -15 PLN.
- warlock
<3kaimada pisze:Na pięciocalowym ekranie działa świetnie.
/ Kupiłem, potwierdzam
- piechotak
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 25 times
W którym momencie jest ta zniżka? Bo doszedłem do potwierdzenia zakupu przez wpisanie hasła i dalej było 41,99kaimada pisze:Na pięciocalowym ekranie działa świetnie.
- warlock
Dostaniesz SMSa z powiadomieniem o promocji po zakupie .piechotak pisze:W którym momencie jest ta zniżka? Bo doszedłem do potwierdzenia zakupu przez wpisanie hasła i dalej było 41,99kaimada pisze:Na pięciocalowym ekranie działa świetnie.
Małe to na ekranie 4,7", będę musiał się trochę napocić żeby pograć .
- zakwas
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
- Galatolol
- Has thanked: 624 times
- Been thanked: 1030 times
- zakwas
może podzielimy się nickami i coś pogramy ?
mój nick to: Zorak
Apka jest mega i warta tej kwoty.
mój nick to: Zorak
Apka jest mega i warta tej kwoty.
Horror w Arkham LCG na FB https://www.facebook.com/groups/1656455741348152/
Horror w Arkham LCG na Discord https://discord.gg/AEbARQx
Horror w Arkham LCG na Discord https://discord.gg/AEbARQx
- zakwas
Ja bym pograł, ale muszę sobie trochę przypomnieć grę.
Nick: zakwasny
Nick: zakwasny
- warlock
Aplikacja jest absolutnie fantastyczna. Szkoda, że nie mam tabletu, byłoby o wiele wygodniej niż na ekranie 4,7" - ale i tak jest masa funu z gry .
Przy czym zauważyłem, ze grając w fizyczną wersję TTA łatwiej mi jest kontrolować to, co robi rywal (jak i własne zasoby). Grając online mam mniejszy przegląd pola . I to nie jest wina aplikacji absolutnie, bo ta jest bardzo czytelna. Po prostu trudniej mi się skoncentrować na wszystkich aspektach gry .
Przy czym zauważyłem, ze grając w fizyczną wersję TTA łatwiej mi jest kontrolować to, co robi rywal (jak i własne zasoby). Grając online mam mniejszy przegląd pola . I to nie jest wina aplikacji absolutnie, bo ta jest bardzo czytelna. Po prostu trudniej mi się skoncentrować na wszystkich aspektach gry .
-
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 195 times
Potwierdzam. Warte tych 4 dych.
System wyzwań całkiem ciekawy i AI które stawia wyzwanie - w partie 3 osobowa już trzy razy zdarzyło się przegrać, chociaż może to wynikać z mojej nieudolności, bo w takim składzie w tta chyba nigdy nie grałem.
System wyzwań całkiem ciekawy i AI które stawia wyzwanie - w partie 3 osobowa już trzy razy zdarzyło się przegrać, chociaż może to wynikać z mojej nieudolności, bo w takim składzie w tta chyba nigdy nie grałem.
Czytam i czytam i przekonaliście mnie - zaraz wyląduje w mojej kolekcji.
Ech... żeby tak jeszcze była jakaś sprytniejsza forma płatności.
Czy jest jakiś intro? Bo szczerze powiedziawszy nie grałem nigdy w planszową wersję(za duży koszt i za mało znajomych, którzy by to ogarnęli)
Ech... żeby tak jeszcze była jakaś sprytniejsza forma płatności.
Czy jest jakiś intro? Bo szczerze powiedziawszy nie grałem nigdy w planszową wersję(za duży koszt i za mało znajomych, którzy by to ogarnęli)
Mówili różne bzdury.
Było całkiem inaczej.
Prawda jest taka, że wypluły go gwiazdy.
Było całkiem inaczej.
Prawda jest taka, że wypluły go gwiazdy.
- warlock
Jest cały rozbudowany Tutorial i zasady w wersji elektronicznej. Czytałem opinie (tych co nigdy nie grali), że sprawdza się znakomicie.
Grałem już 4 partie, jest GENIALNIE .
Da się jakoś przyspieszyć nieco ruchy przeciwników (w sensie - przeskoczyć od razu do swojej następnej tury?)
Grałem już 4 partie, jest GENIALNIE .
Da się jakoś przyspieszyć nieco ruchy przeciwników (w sensie - przeskoczyć od razu do swojej następnej tury?)
- uyco
- Has thanked: 151 times
- Been thanked: 25 times
popieram w całej rozciągłości. gra rewelacyjnie przeniesiona, zagrałem już 3 razy, jest mocadikom5777 pisze:20 czy 40 zeta dla takiej gry nie ma znaczenia najwyzej wypije 4 piwa mniej
- Pastorkris
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Re: Cywilizacja: Poprzez Wieki (3 edycja)
Dzięki rewelacyjnej aplikacji w końcu udało mi się dołączyć do grona graczy TTA Za mną dopiero kilka partii, nie ogarniam jeszcze wszystkich zasad jak należy, ale już teraz mogę powiedzieć, że bawię się świetnie, nawet grając z cyfrowym przeciwnikiem. Wbrew ogólnej abstrakcyjności i suchości całej gry klimacik jest fajny i da się zrozumieć sens wszystkich kart. Wejście do gry nie było tak straszne dzięki genialnemu tutorialowi. Do tego, moje doświadczenie i czas spędzony przy Nations/Wojnie Narodów zaowocował bo gry pod wieloma względami są bardzo podobne, dzięki temu dość szybko łapię kolejne niuanse i zawiłości w planowaniu tur. Czekam niecierpliwie na chwilę wolnego i kolejne partie.
-
- Been thanked: 5 times
Re: Cywilizacja: Poprzez Wieki (3 edycja)
Jaka to apka?Pastorkris pisze:Dzięki rewelacyjnej aplikacji w końcu udało mi się dołączyć do grona graczy TTA Za mną dopiero kilka partii, nie ogarniam jeszcze wszystkich zasad jak należy, ale już teraz mogę powiedzieć, że bawię się świetnie, nawet grając z cyfrowym przeciwnikiem. Wbrew ogólnej abstrakcyjności i suchości całej gry klimacik jest fajny i da się zrozumieć sens wszystkich kart. Wejście do gry nie było tak straszne dzięki genialnemu tutorialowi. Do tego, moje doświadczenie i czas spędzony przy Nations/Wojnie Narodów zaowocował bo gry pod wieloma względami są bardzo podobne, dzięki temu dość szybko łapię kolejne niuanse i zawiłości w planowaniu tur. Czekam niecierpliwie na chwilę wolnego i kolejne partie.
Moja kolekcja
Moje rabaty, których chętnie użyczę: Planszostrefa 11%, Huble 5%, Rebel 4%, AlePlanszówki 3%
Moje rabaty, których chętnie użyczę: Planszostrefa 11%, Huble 5%, Rebel 4%, AlePlanszówki 3%