No to tak jak piszałem: kombinujesz z licytowaniem mniej niż swoje maksimum na własną odpowiedzialność.
Po co dawałeś tylko 200, jeśli jesteś skłonny dać 205? Twoja decyzja, Twoje ryzyko.
Poza tym popełniasz błąd logiczny: skąd wiesz ile ma bot ustawione jako maks? Na pewno nie 201, może ma 400, i nawet jakbyś dal 205 to i tak byś przegrał, więc co za różnica czy przegrałeś z ostateczną ceną 201 czy z ostateczną na poziome 206... no chyba ze taka przyjemność że ten drugi by musiał więcej zapłacić i dobrze mu tak bo pędrak boty stosuje
No to dlaczego z góry nie dałes tej ceny 20% poniżej ceny sklepowej? Jeśli by nikt nie licytował zbytnie przeciwko to byś za te -30% dostał, a jak by licytował, botem czy ręcznie co za różnica, to byś kupił za te -20%... albo byś nie kupił bo cena byłaby np -15%, co i tak by Ci nie pasowało więc luz.
I nie chcę Ci wytykać "kalizmu" ale ten co wygrał botem właśnie ma dokładnie to co Ty byś chciał, czyli wygrał właśnie o the - 30% ceny sklepowej
Jak to mówią "if you can't beat them, join them"
Przytrafiło mi się to, i to jest dno, jakieś idiotyczne wymuszanie by siedzieć cały czas z otwartym oknem i co raz sprawdzać.
I tak na zdrowy rozsądek: jaki sens licytowanie w ogóle wcześniej niż te ostatnie 5 minut jeśli nie informuję Cie o przebiciu, i jeśli i tak będzie aukcja wydłużana więc nie ma co się martwić że się nie zdąży..... aaaa no jasne, dlatego zrobili że nie można obserwować bez zalicytowania
Na prawdę dzielnie rozwiązują problemy które sami tworzą