(Wrocław) Spotkania planszówkowe
Czas na kanoniczne pytanie- kto bedzie dzis i w co gramy? Ja biore na 100% Sienę, mogę dorzucić coś jeszcze. Maciek- nie wiem, czy dam radę do 16 odświeżyć sobie reguły AoEIII, ale jak możesz, to i tak weź.
Mylse, ze dobrym wyjsciem byloby uelektronicznienie swoich list gier, najlepiej na BGG- bedzie mozna latwiej sie dogadac, co do tego co wziac:)
Mylse, ze dobrym wyjsciem byloby uelektronicznienie swoich list gier, najlepiej na BGG- bedzie mozna latwiej sie dogadac, co do tego co wziac:)
U nas dziś growy wieczór w zaciszu domowym (Doom i GoT). Ale na czwartek się szykuję.
Moja lista gier
Moja lista gier
Narzędzia Mathtrade - http://mathtrade.mgpm.pl
Pierwsze spotkanie w szkole. Sala w porządku, na pierwszym piętrze, więc blisko do palarni. Brak piwa nie był zbyt uciążliwy:).
Grane były:
- 6 nimmt: dziwna jest ta gra. Raczej OK, ale jednak nie widzę tam żadnej strategii.
- Blafuj: jak zawsze dobry. Przyjemność bycia przegranym odczuł Russ.
- Wysokie Napięcie: odpuściłem sobie, ale napiszę- wygrał Dusso.
- Zaginione Miasta: przyjemne, ale trochę mnie już nudzi.
- Siena: znów nie udało mi się wygrać, ale partia była dosyć emocjonująca. Kamil był kilka punktów przede mną i wygrał. A gra z każdą partią podoba mi się bardziej i bardziej:)
Oprócz tego grane były Carcassonne i Fiordy.
Spotkanie udane, zobaczymy jak będzie w czwartek:).
Grane były:
- 6 nimmt: dziwna jest ta gra. Raczej OK, ale jednak nie widzę tam żadnej strategii.
- Blafuj: jak zawsze dobry. Przyjemność bycia przegranym odczuł Russ.
- Wysokie Napięcie: odpuściłem sobie, ale napiszę- wygrał Dusso.
- Zaginione Miasta: przyjemne, ale trochę mnie już nudzi.
- Siena: znów nie udało mi się wygrać, ale partia była dosyć emocjonująca. Kamil był kilka punktów przede mną i wygrał. A gra z każdą partią podoba mi się bardziej i bardziej:)
Oprócz tego grane były Carcassonne i Fiordy.
Spotkanie udane, zobaczymy jak będzie w czwartek:).
Sala jest super, moim zdaniem zdecydowana zmiana na lepsze 
Co do 6 nimmt mam zupełnie inne zdanie, grałem w to pierwszy raz, ale jest to chyba najbardziej strategiczna z lekkich karcianek, jakie miałem dotąd okazję poznać (tak sobie właśnie tłumaczę fakt, ze wygrałem
)
Mam zamiar pojawiać się częściej niż w Gumowej, szczególnie ze względu na terminy

Co do 6 nimmt mam zupełnie inne zdanie, grałem w to pierwszy raz, ale jest to chyba najbardziej strategiczna z lekkich karcianek, jakie miałem dotąd okazję poznać (tak sobie właśnie tłumaczę fakt, ze wygrałem

Mam zamiar pojawiać się częściej niż w Gumowej, szczególnie ze względu na terminy

Mam nadziejęAvandrel pisze:Ale na czwartek się szykuję.

Pograsz jeszcze troche to ją zobaczyszsteady pisze:- 6 nimmt: dziwna jest ta gra. Raczej OK, ale jednak nie widzę tam żadnej strategii.

Może to troche za duzo powiedziane, ale gra ma w sobie coś co mnie "nimmt"Dusso pisze: Co do 6 nimmt mam zupełnie inne zdanie, grałem w to pierwszy raz, ale jest to chyba najbardziej strategiczna z lekkich karcianek, jakie miałem dotąd okazję poznać (tak sobie właśnie tłumaczę fakt, ze wygrałem)

Jeżeli chodzi o nowe miejsce, to cieszy mnie fakt, że się wam podoba. Jak widać będzie trzeba poczekać na nowych ludzi, ale myślę, że wszystko przyjdzie z czasem

Zapomniałem dopisać, że jest mała zmiana w naszych nowych spotkaniach, mianowicie będą się one odbywać na 1 piętrze IX LO w sali nr 14 i/lub 15.Magma pisze:Tak. poniedziałek 15 października 2007 o godzinie 16:00 w sali 51 odbędzie się pierwsze soptkanieDusso pisze:To od kiedy będzie można grać w IX? od poniedziałku?

Pozdrawiam

Pierwsze spotkanie w liceum było dobre! Czesię się, że grupa znalazła to miłe drugie miejsce, nawet z dość dobrym światłem! Poza tym, miło że grałem w "Bug Bluff" i "Wysokie Napęcie" znowu, mimo to że przegrałem fatalnie. 
Ale ja i Anna nie będziemy tam do końcu listopada, bo będziemy na wakacjach w Essen i potem w Stanach, hura. Więc do zobaczenia!

Ale ja i Anna nie będziemy tam do końcu listopada, bo będziemy na wakacjach w Essen i potem w Stanach, hura. Więc do zobaczenia!
Jeśli miałbym coś zabrać ze swoich tytułów to dajcie znać jeszcze dziś, cobym rano do pracy zabrał (bo prosto z pracy będę jechał do szkoły). Lista moich tytułów w moim poprzednim poście.
Narzędzia Mathtrade - http://mathtrade.mgpm.pl