Ok dowiedziałem się, że 28.02 będzie wysyłka.olo6353 pisze:Do końca lutego powinno być.struksik pisze:ktoś wie coś o dacie premiery polskiej wersji gry?
Hero Realms (Robert Dougherty, Darwin Kastle)
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Re: Hero Realms
Teraz jest przewidziana dostawa w marcu. Ktoś coś wie kiedy konkretnie? Masakra, w tym roku czekałem na Clank i na Hero Realms. Obie mają poślizgi... O Clanku już nawet nie ma co mówić.
podobno 15voltex pisze:Teraz jest przewidziana dostawa w marcu. Ktoś coś wie kiedy konkretnie? Masakra, w tym roku czekałem na Clank i na Hero Realms. Obie mają poślizgi... O Clanku już nawet nie ma co mówić.
MOJE ZASOBY
--------------------------------------
--------------------------------------
Najpierw wydaja podstawkę. Dodatki na razie to są w planach.Wroobel pisze:Rozumiem, że o dodatki kompletnie nie ma sensu pytać?
- mauserem
- Has thanked: 254 times
- Been thanked: 169 times
- Kontakt:
Premiera przesunięta na koniec marca, bo „się maszyna w drukarni zepsuła”.
Informacja bezpośrednio z mailingu od GF.
I oni rzeczywiście w to wierzą, bo im drukarnia tak powiedziała?!
Spoiler:
- inzkulozik
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 18 times
Macie jakieś pomysły na zagospodarowanie przestrzeni w pudełku ? Jakieś przegródki czy insercik ?
Wygląda na to, że pudełko jest większe niż oryginalnie
https://boardgamegeek.com/image/3383755/hero-realms
Ja mam taki pomysł, że poczekam na zapowiedziane hero packi. Wydawca w ten sposób argumentował zmianę formatu pudełka właśnie.inzkulozik pisze: ↑28 mar 2018, 08:42 Macie jakieś pomysły na zagospodarowanie przestrzeni w pudełku ? Jakieś przegródki czy insercik ?
P.S.
Dostałeś już swoją kopię? Ja wciąż czekam na paczkę ze sklepu.
- inzkulozik
paczka doszła i gratis taka mała plakietka z logo gry chyba zadość uczynienie za obsuwę terminu wydania
Kurcze, nie pomyślałem i zamówiłem w necie.inzkulozik pisze: ↑28 mar 2018, 13:13W Krakowie mamy ShopGracza, który jest przytulony ścianą do wydawnictwa
- Xfenix
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 15 times
Nie koniec dobrych wieści od GF. Do zapowiedzianych Hero Decks na III kwartał dołączają 2 Boss decki.
Jak również pisali że nic nie powinno stanąć na przeszkodzie by wydać całą serię, czyli w domyśle:
Hero Realms: The Ruin of Thandar Campaign Deck
Od jutra zaczynam czatować na kuriera z paczuszką.
Jak również pisali że nic nie powinno stanąć na przeszkodzie by wydać całą serię, czyli w domyśle:
Hero Realms: The Ruin of Thandar Campaign Deck
Od jutra zaczynam czatować na kuriera z paczuszką.
- Xfenix
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 15 times
Do mnie też dzisiaj dojechała, na razie spokojnie leży pod biurkiem w pracy. Aż chciałbym wyjść na dłuższą przerwę żeby zobaczyć co znajduje się w pudełku.
Dokupiłem koszulki na karty Percival Premium CCG (63,5x89) Paladin. Pierwszy raz je kupiłem, ale w rozmiarze kart Hero Realms nie było nic innego do wyboru. Ktoś może już ich używał??
Edit
Pudełko rzeczywiście sporych rozmiarów, już czekam na dodatki
Dokupiłem koszulki na karty Percival Premium CCG (63,5x89) Paladin. Pierwszy raz je kupiłem, ale w rozmiarze kart Hero Realms nie było nic innego do wyboru. Ktoś może już ich używał??
Edit
Pudełko rzeczywiście sporych rozmiarów, już czekam na dodatki
Same here. Właśnie zakoszulkowałem i będę dziś toczył pierwszą walkę w czteroosobowym gronie.
- inzkulozik
Prototyp insertu, ale chyba skończy się na gumkach recepturkach...
Koszulki UltraPro-fit
Koszulki UltraPro-fit
Spoiler:
- Atamán
- Has thanked: 586 times
- Been thanked: 293 times
Też się skusiłem na polski zestaw. Ma ktoś doświadczenie z wariantami wieloosobowymi? Wiem, że ta gra najmocniejsza jest w wersji 2-osobowej, ale ciekaw jestem opinii osób, które próbowały i to najlepiej próbowały różnych wariantów z instrukcji.
-
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 24 times
Ta gra to najmocniejsza jest przy boss i character deckach To co sie tam wyprawia to jest magia, chociaż już podstawowa wersja jest bardzo fajna w podstawce dobrze działa tryb 3 vs 3, ale potrzebujemy do tego drugiej podstawki i tryb, że każdy gracz atakuje tego po lewej.
Mieliśmy wczoraj copiątkowe spotkanie. Graliśmy 4 partie w Hero Realms. Gra jest ślicznie zilustrowana. Rozgrywka w 4 osoby trwała ok 40 minut. W gronie trzyosobowym ok 30 minut. Graliśmy free for all oraz możliwość atakowania tylko gracza po lewej. Oba tryby ciekawe. Definitywnie czekam na dodatki.