[Lublin] Gdzie pograć?
[Lublin] Gdzie pograć?
Szukam lokalu przyjaznego planszówkom w Lublinie. Oczywiście Cytadela Syriusza to miejsce bardzo dobre, ale niestety bywam w mieście tylko w soboty i niedziele, piątki odpadają. Nie znając specjalnie sfery gastronomiczno-rozrywkowej niespecjalnie się orientuję gdzie możemy się rozłożyć z większą grą i nas nie wygonią Poradzicie?
- kwiatosz
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 420 times
- Kontakt:
Re: [Lublin] Gdzie pograć?
Imprezy z cyklu 24h z planszówkami w weekendy się odbywają
Red Rock City jeszcze niedawno było mało popularne, a mają w amerykańskim stylu spore stoły i dwie kanapy przy nich - ale to opcja w dzień, bo wieczorem teraz są zapchani zawsze. Voodoo Cat ma jeden stolik nadający się do pogrania - bo jest w stylu ławek parkowych, plus tam generalnie wszyscy do wszystkie luźno podchodzą, więc podejrzewam, że nie będzie problemu (a ich kanapki z ciętą wołowiną niszczą system )
Między słowami miało ambicję organizować spotkania planszówkowe, więc idei są przyjaźni, ale nie wiem jakie tam są stoliki.
W zasadzie tyle mi przychodzi do głowy... Może jeszcze Incognito (z korytkiem, które jest najlepszym mięsnym zwrotem z wydanej złotówki ) - większość stolików się nie nadaje, ale mają 2 duże okrągłe, które powinny być spoko.
Red Rock City jeszcze niedawno było mało popularne, a mają w amerykańskim stylu spore stoły i dwie kanapy przy nich - ale to opcja w dzień, bo wieczorem teraz są zapchani zawsze. Voodoo Cat ma jeden stolik nadający się do pogrania - bo jest w stylu ławek parkowych, plus tam generalnie wszyscy do wszystkie luźno podchodzą, więc podejrzewam, że nie będzie problemu (a ich kanapki z ciętą wołowiną niszczą system )
Między słowami miało ambicję organizować spotkania planszówkowe, więc idei są przyjaźni, ale nie wiem jakie tam są stoliki.
W zasadzie tyle mi przychodzi do głowy... Może jeszcze Incognito (z korytkiem, które jest najlepszym mięsnym zwrotem z wydanej złotówki ) - większość stolików się nie nadaje, ale mają 2 duże okrągłe, które powinny być spoko.
Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
ZnadPlanszy kwiatosza|ZnadPlanszy gradaniowe
Rebel Times - miesięcznik miłośników gier
Wiedziałem że długo na odpowiedź nie będę czekał Wielkie dzięki, wystarczająco dużo miejsc do obadania jak na jedną sobotę. Chyba zaczniemy od opcji wołowej Przy okazji - ok. 15:00 na stół trafi Hyperborea. Będzie jedno wolne miejsce, chętnych zapraszam na PW.
- kwiatosz
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 420 times
- Kontakt:
I jak, udało się gdzieś zagrać?
Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
W końcu byłu tylko 3 osoby, więc daliśmy radę z niewielkim stołem w domu. Trzeba sprawdzić lokale następnym razem. Pewnie w okolicy świąt.