W sumie wiem, że jest to podejście wydawców ogólnoświatowe. Jednak Trochę to nie w porządku wobec klientów. Jeśli kupisz niepełnowartościową suszarkę, golarkę, ubranie - no generalnie cokolwiek - producent/dystrybutor/importer - ma obowiązek usunąć na własny koszt wady lub zwrócić koszt zakupu. Tutaj jednak w przypadku gier jest całkiem inaczej. Wydawca mówi, no my wrzucimy na net poprawki - a ty sobie napraw sam... Proszę nie odbierać tego jako pretensje TYLKO do Rebela - ale generalnie do większości wydawców.REBEL.pl pisze: ↑19 sie 2019, 10:55 -------------------------------------
ODPOWIEDZI:
-------------------------------------
polwac pisze: ↑14 sie 2019, 19:22 Rebelu, czy osoby posiadający pierwszy druk Władca Pierścieni: Podróże przez Śródziemie mogą liczyć na dodruk poprawionych kart?
Nie ukrywam, że gra do tanich nie należy, także mam nadzieję otrzymać poprawione elementy, żeby móc cieszyć się wolnym od wad egzemplarzem gry.
Czy jako Klient mam prawo reklamować wadliwy produkt (posiadający błędy)? - to już jest pytanie do wydawcy czyli Rebel'a