Czy warto kupować Projekt Gaję?
- EsperanzaDMV
- Has thanked: 329 times
- Been thanked: 676 times
Czy warto kupować Projekt Gaję?
Zapytam się o grę, którą mam możliwość kupić.
Projekt Gaja, w folii, za 300zł - warto? Jest jakakolwiek szansa na dodruk tej gry?
Projekt Gaja, w folii, za 300zł - warto? Jest jakakolwiek szansa na dodruk tej gry?
- tomuch
- Has thanked: 162 times
- Been thanked: 184 times
Re: Spis gier których nakład się kończy/nie będzie dodruku
Moim zdaniem nie ma. Parę miesięcy temu kupiłem nówkę ze sklepu za 200, ale jeszcze wtedy ostatnie sztuki były dostępne. 300 trochę sporo, ale pewnie niedługo tyle będą używki kosztować...EsperanzaDMV pisze: ↑17 wrz 2020, 12:39 Zapytam się o grę, którą mam możliwość kupić.
kolekcja
rabaty: Planszostrefa 11%, Planszomania 7%, 3trolle 7%, Rebel 5%, Cdp 5%, Aleplanszowki 5%, Mepel 5%
rabaty: Planszostrefa 11%, Planszomania 7%, 3trolle 7%, Rebel 5%, Cdp 5%, Aleplanszowki 5%, Mepel 5%
- EsperanzaDMV
- Has thanked: 329 times
- Been thanked: 676 times
Właśnie też nie wiem czy warto, ale samą grę chciałem kiedyś poznać, a zrobiłem research i na forum widzę używki za 240-280zł, nówki w folii 310-380zł już i dlatego się zastanawiam...
Pasuje to trochę do wątku o spekulantach
Pasuje to trochę do wątku o spekulantach
- pabloviega
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Tutaj da się kupić za 280 + wysyłka:
https://www.rubico.pl/produkt/projekt-gaja,658
Ale radzę się pospieszyć bo to najwięksi spekulanci wśród sklepów. Musieli przysnąć, a jak się obudzą to ustawią 400-500 zł .
https://www.rubico.pl/produkt/projekt-gaja,658
Ale radzę się pospieszyć bo to najwięksi spekulanci wśród sklepów. Musieli przysnąć, a jak się obudzą to ustawią 400-500 zł .
- BOLLO
- Has thanked: 1159 times
- Been thanked: 1816 times
- Kontakt:
kiedyś tę grę chciałem ale już odpusciłem. Fakt ceny chore
https://www.olx.pl/oferty/q-projekt-gaja/
https://www.olx.pl/oferty/q-projekt-gaja/
- japanczyk
- Moderator
- Has thanked: 3519 times
- Been thanked: 3524 times
nie warto, 3trolle mówiły ze sprowadza niemiecka wersje pewnie będzie zdecydowanie taniej, a zaleznosc językowa komponentów jeśli dobrze pamiętam jest zadnaEsperanzaDMV pisze: ↑17 wrz 2020, 12:39 Zapytam się o grę, którą mam możliwość kupić.
Sprzedam: (S) Redukcja kolekcji! 100+ tytulow: Pagan i inne
Moje Zbiórki na KS: tu
https://buycoffee.to/japanczyk
Moje Zbiórki na KS: tu
https://buycoffee.to/japanczyk
- Nidav
- Has thanked: 91 times
- Been thanked: 340 times
Tylko instrukcje i nazwy frakcji są spolszczone, a że ich nazwy i tak są abstrakcyjne, to i tak żaden problem. Instrukcja za to niezmiennie jest do ściągnięcia tutaj, zatem raczej nie ma co przepłacaćjapanczyk pisze: ↑17 wrz 2020, 13:04nie warto, 3trolle mówiły ze sprowadza niemiecka wersje pewnie będzie zdecydowanie taniej, a zaleznosc językowa komponentów jeśli dobrze pamiętam jest zadnaEsperanzaDMV pisze: ↑17 wrz 2020, 12:39 Zapytam się o grę, którą mam możliwość kupić.
- VivoBrezo
- Has thanked: 160 times
- Been thanked: 577 times
- Kontakt:
Samą grę zdecydowanie warto kupić. Moje top ciężkich euro. Używaną czasami ktoś wystawi za 200+, ale prawdopodobnie coraz rzadziej będzie taka okazja. Jeśli chcesz kupić dla samego grania, to inna wersja językowa nie będzie przeszkadzać, jedynie w przyszłości trudniej będzie dostać za nią dobrą cenę vs wersja polska.Nidav pisze: ↑17 wrz 2020, 13:18Tylko instrukcje i nazwy frakcji są spolszczone, a że ich nazwy i tak są abstrakcyjne, to i tak żaden problem. Instrukcja za to niezmiennie jest do ściągnięcia tutaj, zatem raczej nie ma co przepłacaćjapanczyk pisze: ↑17 wrz 2020, 13:04nie warto, 3trolle mówiły ze sprowadza niemiecka wersje pewnie będzie zdecydowanie taniej, a zaleznosc językowa komponentów jeśli dobrze pamiętam jest zadnaEsperanzaDMV pisze: ↑17 wrz 2020, 12:39 Zapytam się o grę, którą mam możliwość kupić.
Cześć! Nie widzicie nas, ale możecie nas usłyszeć w podcaście Kości, Piony i Bastiony. Rozmawiamy o grach, które lubimy, bo życie jest za krótkie, na te słabe.
Kości, Piony i Bastiony Youtube
Kości, Piony i Bastiony Spotify
Kości, Piony i Bastiony Youtube
Kości, Piony i Bastiony Spotify
-
- Has thanked: 58 times
- Been thanked: 157 times
Plus karty solo. Jezeli ktos kupuje do grania samemu (a nawet to warto), to z tym będzie problem.Nidav pisze: ↑17 wrz 2020, 13:18Tylko instrukcje i nazwy frakcji są spolszczone, a że ich nazwy i tak są abstrakcyjne, to i tak żaden problem. Instrukcja za to niezmiennie jest do ściągnięcia tutaj, zatem raczej nie ma co przepłacaćjapanczyk pisze: ↑17 wrz 2020, 13:04nie warto, 3trolle mówiły ze sprowadza niemiecka wersje pewnie będzie zdecydowanie taniej, a zaleznosc językowa komponentów jeśli dobrze pamiętam jest zadnaEsperanzaDMV pisze: ↑17 wrz 2020, 12:39 Zapytam się o grę, którą mam możliwość kupić.
Jeżeli niemiecka wersja to nie problem to z przesyłka wyjdzie koło 250 zł:
https://www.svet-deskovych-her.cz/produ ... project-de
Re: Czy warto kupować Projekt Gaję?
W ogóle nie warto jako fan terry, mówię że wolałbym grać w terre. Gaja komplikuje i utrudnia ale nie daje odpowiedniej ilości funu w stosunku do czasu jaki trzeba przy niej spędzić.
- seki
- Moderator
- Has thanked: 1158 times
- Been thanked: 1328 times
Re: Czy warto kupować Projekt Gaję?
Jestem głównie eurograczem. Uwielbiam ciężkie, średnie, lekkie, cały przekrój w zależności od sił i nastroju. Czy kupił bym Projekt Gaja za 300 zł? Zdecydowanie tak, bo to mój nr 1, genialna gra, która swoją grywalnością i regrywalnością zapewnia dziesiątki (setki?) świetnych partii. Swój egzemplarz kupiłem w przedsprzedaży za 210 zł jeśli dobrze pamiętam także obecna cena z trójką z przódu nie jest jakaś kosmicznie dużą przebitką.