Po przeszło 16 latach kończy się jeden z najważniejszych podcastów o grach planszowych - Dice Tower Podcast. Zostało jeszcze 10 odcinków i słuchowisko zakończy się na siedemset pięćdziesiątej (sic!) odsłonie.
Zostaje kanał youtube, kickstartery, konwenty i retreaty, ale łezka mi się w oku kręci, że nie będzie już DT w takiej formie.
Szczegóły na koniec 740 odninka.
Dice Tower Podcast dobiega końca
- donmakaron
- Has thanked: 198 times
- Been thanked: 646 times
Re: Dice Tower Podcast dobiega końca
O. Bad news.
Masz jakieś ulubione/sztandarowe odcinki, które możesz polecić? Ze dwa razy próbowałem się wkręcić, ale odbiłem się od tej serii. Sam nie wiem czemu.
Samemu słucham tylko SU&SD podcaslte i top topów: Gradania. Ale za to ci ostatni nie dają rady w youtubach, kickstarterach i innych
Inne podcasty planszówkowe jakoś mi nie podeszły.
Masz jakieś ulubione/sztandarowe odcinki, które możesz polecić? Ze dwa razy próbowałem się wkręcić, ale odbiłem się od tej serii. Sam nie wiem czemu.
Samemu słucham tylko SU&SD podcaslte i top topów: Gradania. Ale za to ci ostatni nie dają rady w youtubach, kickstarterach i innych
- donmakaron
- Has thanked: 198 times
- Been thanked: 646 times
Może któryś z live'ów? 644 był całkiem zabawny. Ale chyba za dużo ich przesłuchałem w tym roku, żeby któryś mógł mi mocno zapaść w pamięć.
- kwiatosz
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 420 times
- Kontakt:
O kurczę, a ja właśnie wróciłem do słuchania i okolo 720 odcinka mówili że nawet jak będą mieli po 70 lat to pewnie będą nagrywać. Idę słuchać co tam wymyślili
Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
ZnadPlanszy kwiatosza|ZnadPlanszy gradaniowe
Rebel Times - miesięcznik miłośników gier
ZnadPlanszy kwiatosza|ZnadPlanszy gradaniowe
Rebel Times - miesięcznik miłośników gier
- kaszkiet
- Has thanked: 312 times
- Been thanked: 533 times
Nie słuchałem tego podcastu poza jednym wyjątkiem, który mogę polecić.azazelmo pisze: ↑14 gru 2021, 16:18 O. Bad news.
Niestety nie mam pojęcia który to odcinek, ale jest w nim przezabawna historia o rozgrywce w Cosmic Encounter, w której jeden z graczy przez całą grę oszukiwał, bo pozwalała mu na to karta Flare jednej z frakcji.