http://www.fantasyflightgames.com/edge_ ... 167&esem=2
Prawda czasu, prawda kartonuWladek pisze:Tyle że Doom kosztował 49$ i zawierał pół kilo plastiku. GoW ma kosztować 79$ i 30 figurek.
niestety w Dooma nie pograsz samotnie.a tu dzięki Panu na niebiesiech jest taka opcjaGeko pisze:Po obrazkach wygląda na typową grę dla dużych chłopców. Nie wiem, ale zupełnie mnie nie porywa. Jak już miałbym na coś takiego ochotę, to wolałbym zagrać w Dooma.
Ja również. Przypadkiem tylko chwilkę u kolegi co pożyczył X Boxa ale sama gra wygląda ciekawie.W GoW na komputerze/konsoli nie grałem, ale tutaj zaciekawił mnie koncept wbudowanej AI i możliwość jednoosobowego grania.
Dooma nie ruszę kijem ^^ A lubię tego typu gry. To natomiast mnie ciekawi mocno.Jak już miałbym na coś takiego ochotę, to wolałbym zagrać w Dooma.
- Hej! Co jest fajne w Gears of War?Matio.K pisze:ale mimo wszystko fajna manipulacja faktami
Myslę, że to akurat było dość czytelneCiekawy jest zapis o 40 kartach broni - pewnie będą powtórzenia [np. 4 lancery dla 4 członków drużyny], ale mimo wszystko fajna manipulacja faktami
Oby, obyDabi pisze:Nie przerażałbym się tym faktem.
Wiadomo, że pomysł na grę jest podobny jak w Castle Ravenloft ale z drugiej strony to istotne jest jak będzie wyglądało wykonanie tego pomysłu. Jak przeciwnicy będą różnorodni i mieli dobrze "zaprogramowane" działania to będzie fajne.
"I'll have to demo this one first. It looks too much like Castle Ravenloft, which I didn't enjoy. It's probably from the random map building". Wypowiedź 23#.Wladek pisze:Mógłbyś zacytować wypowiedź?
Ups, rzeczywiście. Czytałem po łebkach, przepraszam wszystkich za wprowadzenie w błądyosz pisze:I'll have to demo - oznacza "Będę (czas przyszły) musiał najpierw spróbować, bo za bardzo przypomina mi Castle Ravenloft"
Koleś nie grał, ale za bardzo mu przypomina CR - czyli G wie i gdyba na podstawie zdjęć.
nieważne czy inni będą sie cieszyć czy nie.a ja i tak kupie te grę.Mordeczka pisze:Pojawiła się instrukcja. Czy ktoś z weteranów ogarnie ją i powie krótko - cieszymy się czy też nie? Niestety, ale na podstawie lektury instrukcji ciężko mi stwierdzić czy dana gra jest godna uwagi