Nowa gra Plaid Hat Games, szał na kostki ma się dobrze

Ashes: Rise of the Phoenixborn

Podobno kolorowych ikon nie ma żeby ikony można było umiesczać na innego typu kostakch w rozszerzeniach.Wallenstein pisze:Podobne odczucia. Żeby chciaż kolor na ikonach.. I ten mechanizm, że jedna ścianka może oznaczać inną ściankę...
SW to błędy młodości - dziwny rozmiar kart - layout nie jest najgorszy, ale rzeczywiście na przykład tryb ataku mogłby być bardziej wyeksponiowany.rattkin pisze:Designerzy z PHD są ogólnie dość ślepo zapatrzeni w swoje produkcje. Colby do dziś jest przekonany że layout karty w SW jest najlepszym z możliwych. Taki typ, co zrobić.
A mniej-więcej jak długo?Krwawisz pisze:Powiem tylko ze jest na co czekac:-)
Taką mam nadzieję, ale pytanie dotyczyło wersji PL od Cube (tak zrozumiałem komentarz Krwawisza)rattkin pisze:Ashes wychodzi na Gencon chyba jakoś teraz. Gra powinna być dostępna w sprzedazy lada dzień.
Hej, hej, napisz coś więcej!Ash pisze:Wspaniała gra, miałem już przyjemność zagrać.
Uważam, że jest śliczna.rattkin pisze: gra wygląda paskudnie infantylnie i sterylnie.
Kości to nasza pula many. Rzucamy raz na rundę i wykonujemy na przemian akcje (podstawowe i dodatkowe, można zagrać na raz jedną z każdego rodzaju). Zagrywamy zaklęcia i sprzymierzeńców.Bea pisze:Hej, hej, napisz coś więcej!Ash pisze:Wspaniała gra, miałem już przyjemność zagrać.
Uważam, że jest śliczna.rattkin pisze: gra wygląda paskudnie infantylnie i sterylnie.
A gdzie kupujesz ?rattkin pisze: Ale i tak gra jest na szczycie mojej toplisty i pewnie i tak zagram za tydzień i kupię.