(S) 7th Continent 2nd Ed Kickstarter
Regulamin forum
WĄTKI NIEZGODNE Z REGULAMINEM FORUM HANDLOWEGO MOGĄ ZOSTAĆ SKASOWANE BEZ OSTRZEŻENIA.
ZWŁASZCZA NALEŻY ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA NAWIASY, HISTORIĘ SPRZEDAŻY, KOLOR CZERWONY I ILOŚĆ WĄTKÓW.
WĄTKI NIEZGODNE Z REGULAMINEM FORUM HANDLOWEGO MOGĄ ZOSTAĆ SKASOWANE BEZ OSTRZEŻENIA.
ZWŁASZCZA NALEŻY ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA NAWIASY, HISTORIĘ SPRZEDAŻY, KOLOR CZERWONY I ILOŚĆ WĄTKÓW.
Re: [S/W] Scythe, Ekspl. Kotki, Magic Maze PL, Ucieczka ...inne
Mały update. Dochodzi Coup Resistance
S/W:
Re: (S) A:H LCG mata Coutless Terrors, 7CŚ, Scythe ext., Magic Maze PL, Ucieczka ...inne
update, dochodzi Arkham Horror LCG mata Countless Terrors i 7CŚ z dodatkami.
S/W:
Re: (S) A:H LCG mata Coutless Terrors, 7CŚ, Scythe ext., Magic Maze PL, Ucieczka ...inne
Witam
7CŚ jest bezcenne
Ile za komplet sobie cenisz ?
Pozdrawiam
7CŚ jest bezcenne

Ile za komplet sobie cenisz ?
Pozdrawiam
Hej,
Rzeczywiście bezcenne

Pozdr.
Kajetan
S/W:
- skiba
- Użytkownik wspierający
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 34 times
Hej, PW w temacie Maty do AH ślę!
Boîte à Jeux: ilu2112
BGA: mskiba
BoardGameGeek: mskiba
TTA: ilu2112
BGA: mskiba
BoardGameGeek: mskiba
TTA: ilu2112
Re: (S) 7CŚ, Scythe ext., Magic Maze PL, Ucieczka ...inne
LoH sprzedany.
Dochodzi Siege Storm i Adrestia Nemesis (promo z LoH).
Dochodzi Siege Storm i Adrestia Nemesis (promo z LoH).
S/W:
Re: (S) 7CŚ, Scythe ext., Magic Maze PL, Ucieczka ...inne
Pozbywam się zestawów Sword & Sorcery ENG retail oraz Mystic Vale...
Dodane do listy.
Dodane do listy.
S/W:
Re: (S) Sword & Sorcery, Mystic Vale, Black Orchestra, Jump Drive, Magic Maze PL, Ucieczka ...inne
Admina proszę o wybaczenie, że jeszcze raz, ale zapomniałem dodać 2 gier na sprzedaż :/
S/W:
Re: (S) Sword & Sorcery, Mystic Vale zestaw, Black Orchestra, Jump Drive, Ucieczka
2 sprzedane pozycje, delikatna obniżka S&S i Mystic Vale
S/W:
Re: (S) Sword & Sorcery zestaw, Mystic Vale zestaw, Black Orchestra, Jump Drive, Ucieczka ...inne
duża obniżka Sword & Sorcery, Mystic Vale.
Obniżka Black Orchestra.
Obniżka Black Orchestra.
S/W:
Re: (S) Sword & Sorcery zestaw, Mystic Vale zestaw, Black Orchestra, Jump Drive, Ucieczka ...inne
dalsze obniżki Sword & Sorcery, Mystic Vale i Black Orchestra (i też Jump Drive)
S/W:
heeej, kolejne obniżki S&S i Black Orchestra. Mogę rozbić Mystic Vale i S&S gdyby ktoś chciał. Podałem ceny.
S/W:
Re: (S) Sword & Sorcery zestaw, Mystic Vale, Black Orchestra, Jump Drive, Ucieczka ...inne
Mystic Vale Conclave sprzedany
S&S Onamor i Samyria sprzewdani.
Aktualizacja cen
S&S Onamor i Samyria sprzewdani.
Aktualizacja cen
S/W:
- Curiosity
- Moderator
- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 211 times
Re: (S) Sword & Sorcery zestaw, Mystic Vale, Black Orchestra, Jump Drive, Ucieczka ...inne
Kolego, kasuj sprzedane gry z pierwszego posta. I przeczytaj proszę regulamin forum handlowego.
Miałem za dużo gier, regał trzeszczał w szwach. Dokupiłem drugi regał i teraz wieje pustkami :( trzeci by się przydał.
Hejtowałem Zombicide i Awaken Realms zanim to było modne.
Hejtowałem Zombicide i Awaken Realms zanim to było modne.
obniżka Sword & Sorcery
S/W:
Re: (S) 7th Continent 2nd Ed., Sword & Sorcery zestaw, Mystic Vale, Black Orchestra, Jump Drive, Ucieczka ...inne
update. Dochodzi 7th Continent podstawka + karty z podmianki.
S/W:
Re: (S) 7th Continent 2nd Ed., Sword & Sorcery zestaw, Mystic Vale, Black Orchestra, Jump Drive, Ucieczka ...inne
Update, poszedł jeden zestaw kart 7th Continent
S/W: