(S/W)Archmage z dodatkiem Ascendance - Full opcja z KSa
Regulamin forum
WĄTKI NIEZGODNE Z REGULAMINEM FORUM HANDLOWEGO MOGĄ ZOSTAĆ SKASOWANE BEZ OSTRZEŻENIA.
ZWŁASZCZA NALEŻY ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA NAWIASY, HISTORIĘ SPRZEDAŻY, KOLOR CZERWONY I ILOŚĆ WĄTKÓW.
WĄTKI NIEZGODNE Z REGULAMINEM FORUM HANDLOWEGO MOGĄ ZOSTAĆ SKASOWANE BEZ OSTRZEŻENIA.
ZWŁASZCZA NALEŻY ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA NAWIASY, HISTORIĘ SPRZEDAŻY, KOLOR CZERWONY I ILOŚĆ WĄTKÓW.
-
- Użytkownik wspierający
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Re: (S/W)Superhot w wersji z KS'a
Dobry kontakt, symultaniczna wysyłka dograna bez żadnego problemu. Gra zgidna z opisrm i dibrze opakowana.
Jednym słowem: bardzo godny polecenia forumowicz
Jednym słowem: bardzo godny polecenia forumowicz

Re: (S/W)Tzolkin plemiona i przepowiednie, Pierwsi Marsjanie - preorder, Superhot w wersji z KS'a
dochodzi dodatek do Tzolkina
Re: (S/W)Eclipse + Shadow of The Rift, Tzolkin plemiona i przepowiednie, Pierwsi Marsjanie, Superhot
dochodzi - Eclipse + Shadow of The Rift
- Curiosity
- Moderator
- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 211 times
Re: (S/W) CO2 Second Chance FULL opcja z KSa, Sagrada, Tzolkin plemiona i przepowiednie, Superhot w wersji z KS + mata
Zapoznaj się, proszę, z regulaminem forum handlowego.
Spoiler:
Miałem za dużo gier, regał trzeszczał w szwach. Dokupiłem drugi regał i teraz wieje pustkami :( trzeci by się przydał.
Hejtowałem Zombicide i Awaken Realms zanim to było modne.
Hejtowałem Zombicide i Awaken Realms zanim to było modne.
Re: (S/W) CO2 Second Chance FULL opcja z KSa, Sagrada, Tzolkin plemiona i przepowiednie, Superhot w wersji z KS + mata
Ten Second Chance to przypadkiem za 350 nie jest nówka kickstarter?
Re: (S/W) CO2 Second Chance FULL opcja z KSa, Sagrada
(nie bardzo 350zł nowy
chyba że bez monet itp. ) + aktualizacja pierwszego postu

Re: (S/W) Sid Meier's Civilization + oba dodatki
Wymieniłem się z Anawrielem za jego CO2 Second Chance i Bright Future. Świetny kontakt, szybka wysyłka i pancerne pakowanie. Zdecydowanie polecam