Dodatek “Pathfinders” - 58,50 zł
Karty Promo - 2 zł
Fanowskie korporacje do Terraformacji Marsa: - koszt wydruku to 20 zł
Koszt wysyłki Paczkomatami w cenie 10,44 zł.
Suma 90,94 zł
Nie ma problemu, część osób tak zrobiła. Z drugiej strony pojemność skrzynki to "tylko" 500 wiadomości i okresowo kasuje najstarsze.
Nie, nigdy w życiu - napisać do wszystkich tyle wiadomości?!?! Nie, jak mam coś do przekazania to tylko na forum. A to że nie ma powiadomień - cenne, tylko od kiedy Tapatalk nie działa... to jest mało upierdliwe (przynajmniej dla mnie).flowerus pisze: ↑16 sty 2019, 10:42Po pierwsze wszyscy śledzący temat nie będą otrzymywać co chwila powiadomień o kolejnych osobach chętnych, a wątku będą tylko naprawdę ważne informacje/zmiany.
Po drugie Mały Drukarz będzie miał w skrzynce wiadomości listę wszystkich zainteresowanych osób, którym trzeba odpisać i nie trzeba będzie wertować tematu.
A co na to RODO? Publiczne udostepnienie danych osobom które tych danych nie potrzebują, nie poprosiły o nie itp.
RODO nic na to, bo to firma, a nie osoba prywatna.Maly.drukarz pisze: ↑16 sty 2019, 21:33A co na to RODO? Publiczne udostepnienie danych osobom które tych danych nie potrzebują, nie poprosiły o nie itp.
Myślę, że ja i informacja na ZP może mięć coś wspólnego z tym, ale już przerosiłem za to Małego.drukarza. Intencje miałem szczere.