CMON zapoczątkował kolejną kampanię:
https://www.kickstarter.com/projects/cm ... .kickstart
jak na nich to idzie niemrawo, ostatnio zmienili SG na KS Exclusivy.
(KS) Munchkin Dungeon
Re: KS - Munchkin Dungeon
Sporo osób nie lubi Munchkins
Zresztą gra patrząc na rozgrywkę wygląda słabo, potworów w podstawce jak na lekarstwo, jakieś to takie ubogie
Zresztą gra patrząc na rozgrywkę wygląda słabo, potworów w podstawce jak na lekarstwo, jakieś to takie ubogie
- ShapooBah
- Użytkownik wspierający
Munchkin z założenia miał byc grą która odcina się od wszelkich plansz, setupów planszetek, miała nabijać się z wielorakości RPGów i potężnych plnaszówek. Miałeś wyjąć dwie talie i zacząć grać.
Szkoda, że po tylu latach aż tak rozmieniła sie na drobne,a twórcy zaczęli licencjonować tak wiele rzeczy.
Szkoda, że po tylu latach aż tak rozmieniła sie na drobne,a twórcy zaczęli licencjonować tak wiele rzeczy.
nie jestem "skażony" poprzednimi wersjami więc nie wiem.
Tu podoba mi się grafika, negatywna interakcja , nie malowałem takich figurek jeszcze oraz wydaje się prosta mechanicznie a mało mam takich tytułów.
Na razie wsparłem ale się waham...
Tu podoba mi się grafika, negatywna interakcja , nie malowałem takich figurek jeszcze oraz wydaje się prosta mechanicznie a mało mam takich tytułów.
Na razie wsparłem ale się waham...
- pan_satyros
- Użytkownik wspierający
- Kontakt:
Prędzej bym poszukał Masmorra: Dungeons of Arcadia z 2 ręki. Ten tytuł wygląda wyjątkowo słabo.
Moja kolekcja
Oferuję 7% rabatu w Trzy Trolle i 11% w Planszostrefa.pl
Piszę i opowiadam na ZnadPlanszy: Pełną parą
Oferuję 7% rabatu w Trzy Trolle i 11% w Planszostrefa.pl
Piszę i opowiadam na ZnadPlanszy: Pełną parą