Nigdy jednak nie korzystałem z KS - może ktoś po krótce opisać jak wesprzeć projekt ? (chodzi mi o sprawy finansowe tj. konto walutowe, karta kredytowa itp)
Też robiłem to pierwszy raz. Wchodzisz, klikasz tier 105$
Dziś znalazłem chwilke, by przeczytac angielską instrukcję i ze swojej strony dodam, że o to się raczej nie bój. Instrukcja ma circa 10 stron i jest baaardzo jasna i przejrzysta. Widać tutaj, że chłopaki wyciągnęli wnioski z pierwszej edycji i walka, przeszukiwania, system urazów/uszkodzeń, handlu, ekwipunku itd zawiera jedynie to co niezbędne do szybkiej i jasnej gry dającej jak najwiecej "funu".
Możesz dodać ile chcesz - przynajmniej teoretycznie
Możesz teraz, możesz później w Pledge Manager, kilka tygodni po zakończeniu kampanii.Czy mamy od razu zmienić to na 70 dolarów aby doliczyć koszty wysyłki czy to się robi jakoś później ?
Gdy tylko dowiezie je gospodarz. W momencie zakończenia kampanii.Kiedy siano będzie ściągnięte z karty/konta ?
dla rodziny
dziś domawiałem zestaw dodatkowych kostek i shipping cost wzrósł o (dramatyczny) 1$ do (astronomicznej) kwoty 6$ za całą wysyłkę więc nie mam takich problemów jak Ty