Mozna jeszcze wydac 13x150

Mozna jeszcze wydac 13x150
All-In w ogole bedziesz mogl wybrac dopiero w PM, wiec no worries.
To niestety nie kant. Dodatki limited run do Molocha nigdy nie dotarły do retailu, a jeśli tak to minimalne ochłapy gdzieś w usa.japanczyk pisze: ↑11 maja 2019, 20:33All-In w ogole bedziesz mogl wybrac dopiero w PM, wiec no worries.
PM powinien byc otworzony do końca sierpnia
Dla mnie All-In raczej odpada, chyba, ze po prostu na odsprzedaż, ale szkoda mi kase mrozić. A mój zestaw to i tak 950 zł wiec jakas masakraSzkoda mi odpuścić Forbidden Forest, bo jest ten limited print, ale czuje, ze to takie kantowanie troche ze strony CMON zeby wrzucic wiecej hajsu do worka
oh pamiętam ten pierwszy raz, dziesiątki kg plastiku temuKostaki pisze: ↑11 maja 2019, 21:46No właśnie, czyli limited print to taka wydmuszka i jak sobie znajdziesz w Stanach to może znajdzieszBezpieczniej chyba w ten sposób - z drugiej strony jak to będzie otwarte do sierpnia, to sobie mogę po malutku co miesiąc doładowywać Pledge tak? Wtedy tak nie zaboli
Tak sobie myślę, skoro i tak wrzucam kupę siana i mrożę to różnica tych liku stówek już ie jest tak przerażająca ;P
No ale bez dwóch zdań - to będzie najdroższa moja planszówka (nie liczę całości Invasion czy Conquest) A jeszcze kilka miesięcy temu mówiłem, że nigdy nie będę korzystał z KS - co robi magia IP Bloodborne.
1. tak, tylko z drugiej ręki, po dużo wyższej zazwyczaj cenie.em_er pisze: ↑11 maja 2019, 22:00No dobra... kampania zbliża się do końca... ja nadal ostatecznie nie odpuściłem, więc jako osoba bez przeszłości Kickstarterowej mam kilka pytań.
1. Na czym dokładnie polega ekskluzywność komponentów, w tym dodatków, oznaczonych adnotacją Kickstarter exclusive?
Rozumiem, że to znaczy, że jeśli trafią na rynek, nie będzie to oficjalna sprzedaż retailowa, na pewno nie doczekamy się lokalnych wydań tych komponentów itd - tak?
2. A jaka jest różnica między Kickstarter Exclusive a Limited Print? Tego nie rozumiem zupełnie...
3. Co z pozostałymi komponentami nie należącymi do podstawowego pudła? Powinniśmy się spodziewać wydania ich w wersji retailowej, a może i zlokalizowanej?
4. zy mogę w tej chwili, przed zakończeniem kampanii wejść za symboliczną kwotę i do jakiegoś konkretnego momentu (jakiego?) zdecydować co ostatecznie chciałbym kupić, zostawiając sobie pełne spektrum możliwości, od podstawki po all-in?
dlatego walutą na KS są u mnie "konsole" i "PROkonsole" xD tu wychodzi niecały jeden PROkonsol heheem_er pisze: ↑11 maja 2019, 22:11Jak myślę, że do maja 2020 w sklepach może być już PS5, być może (daj Boże) z B2 w zestawie, a cena tego zestawu pewnie będzie podobna do tej za którą tutaj dostanę 2kg tektury i 5kg plastiku (ładnego, ale jednak plastiku) to mam ochote pie....ać się w łeb za to, że w ogólę myślę o tym All-In...![]()
Przynajmniej w to pograsz - za grubsze pieniądze ludzie czasami sobie kupują plansze komiksowe do powieszenia na ścianie albo (tu wstawić cokolwiek z kolekcjonerskiego hobby) - to hobby jest przynajmniej - hmm interaktywne, bo i pomalujesz i można zaprosić innych ludzi do wspólnej gryem_er pisze: ↑11 maja 2019, 22:11Jak myślę, że do maja 2020 w sklepach może być już PS5, być może (daj Boże) z B2 w zestawie, a cena tego zestawu pewnie będzie podobna do tej za którą tutaj dostanę 2kg tektury i 5kg plastiku (ładnego, ale jednak plastiku) to mam ochote pie....ać się w łeb za to, że w ogólę myślę o tym All-In...![]()
Jestem pewien że mają jeszcze kilka asów na wielki finał, a co lepszego na koniec od tortu z migdałamiem_er pisze: ↑11 maja 2019, 22:38Ja się tylko pytam gdzie jest Defiled Chalice Dungeon i ten miły Pan:
https://bloodborne.wiki.fextralife.com/ ... +Old+Lords
a zaraz po nim, ta Pani:
https://bloodborne.wiki.fextralife.com/Amygdala
Oczywiście że można. Teraz możesz dać nawet 1$.
Superpan_satyros pisze: ↑12 maja 2019, 09:30Oczywiście że można. Teraz możesz dać nawet 1$.
I cmon nie milczyod startu kampani jest to w dziale FAQ
Can I make just a $1 pledge now?
You can make a $1 pledge now, and when the Geekfunder Pledge Manager goes live after the campaign has ended you can add more funds to get a full pledge and any add-ons you’d like.
tak, a gdyby był problem to napisz do mnie, postaram się pomóc z płatnością.DEyON pisze: ↑12 maja 2019, 10:12Superpan_satyros pisze: ↑12 maja 2019, 09:30Oczywiście że można. Teraz możesz dać nawet 1$.
I cmon nie milczyod startu kampani jest to w dziale FAQ
Can I make just a $1 pledge now?
You can make a $1 pledge now, and when the Geekfunder Pledge Manager goes live after the campaign has ended you can add more funds to get a full pledge and any add-ons you’d like.A Pledge Manager CMONa obsługuje płatność z PayPal?
Co więcej w ostatniej kampanii tylko przez PayPala można było zapłacić w PM
Cainhurst też ma 2 chaptery