Obiecali jeszcze lepszą, więc nie masz co ich bronić

Obiecali jeszcze lepszą, więc nie masz co ich bronić
Jedyne co straciłes póki co to znacznik zagłady xD można go dokupić za 10 zł, ale to w sumie +10 do ceny, jutro bedzie +20
Ok, dziękuję. Szukałem w opisie projektu. Może tam też przydałoby się dodać...
Dlatego dużo bardziej wolę kampanie na zagramw.to. Oni dobrze wiedzą co interesuje potencjalnych wspierających i zawsze dbają o dobre przedstawienie gry.MiXB pisze: ↑23 maja 2019, 19:583. Brak gameplayów to duży problem.
Nie wiem co sądzić o podpunkcie 3. Nie mam zastrzeżeń do recenzji czy nawet wideoinstrukcji, ale np. w realiach gier komputerowych to można co najwyżej uznać za trailery. Dopóki nie zobaczę jak to wygląda w praktyce to pewien poziom niepokoju zawsze w głowie pozostanie. Byłoby miło zobaczyć tę grę "w akcji" aniżeli tylko o niej słuchać.
Przecież było już 5 celów, które dodały łącznie 14 nowych kart. W tym ostatni, rozszerzający grę o 2 nowe karty Przełomu.
Chodziło mi bardziej o coś "dużego" aniżeli parę dodatkowych kart, które co najwyżej można nazwać "mini dodatkiem" w stylu Portalu. Pełnoprawny dodatek, że się tak wyrażę. Takie drobnostki jak troszkę więcej kart to ciężko nazwać prawdziwym "dodatkiem". Mimo wszystko przepraszam za wprowadzenie w konfuzję, mogłem się lepiej wyrazić o co mi chodziło.playerator pisze: ↑23 maja 2019, 20:37Przecież było już 5 celów, które dodały łącznie 14 nowych kart. W tym ostatni, rozszerzający grę o 2 nowe karty Przełomu.
Planujecie jakiś gameplay wkrótce udostępnić?