Poza zwolnić półkę na nowe tytuły, więc mam na sprzedaż poniższe gry. Wszystkie w stanie idealnym, w pełni kompletnym.
1. Astro Jam – 35 PLN
Bardzo fajna gra logiczna. Rozegrana 1 raz – okazało się, że ekipa nie przepada za takimi grami. Wymaga sporo kombinowania.
2. Gangi Nowego Jorku – 20 PLN
Ciężko mi coś powiedzieć. Jedna z pozycji z półki wstydu. Otworzona, nigdy nie grana. Zbiera pozytywne recenzje.
3. Siedem – 20 PLN
Ciężko mi coś powiedzieć. Jedna z pozycji z półki wstydu. Otworzona, nigdy nie grana. Zbiera pozytywne recenzje.
4. W cieniu tronu – 20 PLN
5. Bang! Pojedynek – 50 PLN
6. Ice Cool – 70 PLN
Kupiona za 100 zł. Miała iść na prezent, ale ciocia wyprzedziła. Nie ma sensu trzymać drugiej kopii. Nieodpakowana.
7. Ruszyłbym na smoka - 15 PLN
Grana tylko 1 raz. Fajny fillerek, ale mam sporo innych i jakoś zawsze jest chęć grania w coś innego. Albo na sprzedaż, albo dorzucę jako gratis

Ceny zostały ustalane za pomocą i-szop oraz allegro.
Zalecam odbiór osobisty we Wrocławiu. W razie życzenia mogę wysłać: 20 zł na paczkomat (15 zł wg cennika na stronie + szacunkowo 5 zł na karton i pakowanie, po zakupie odpowiedniego kartonu koszt wysyłki zostanie o niego skorygowany). Nie prowadzę działalności związanej z grami.
Link do zdjęć: https://drive.google.com/drive/folders/ ... UH7xKQsZGq
Wymiana jest możliwa. Aktualnie poszukuję:
* Kragmortha
* Łupieżcy
* 5-Minute Dungeon (z dodatkiem Curses! Foiled Again!)