Wspominali jedynie, że to co wyjdzie to będzie przez nich drukowane.
Poza tym nic więcej nie mówiono. Więc chyba smuteczek
Wspominali jedynie, że to co wyjdzie to będzie przez nich drukowane.
Żle widziałeś - kontynuacja Aeons End juz dawno została zapowiedziana:
Tam padł taki świetny cytat, że "My uwielbiamy AE, gracze uwielbiają AE, nasz magazyn uwielbia AE i nasz dział księgowy uwielbia AE"
Ważnym pytaniem jest czy będą drukowane jak dotychczas w Polsce, czy jak wersja legacy w Chinach z innymi kartami. O tym chyba cisza?
W stronie Portalu wisi na samym dole jako zapowiedź czyli nawet plików jeszcze nie ma w przygotowaniu więc najpewniej Q4.itsthisguyagain pisze: ↑30 sty 2022, 11:24 Czy jest jakiś przybliżony termin kiedy będzie wydane Cirdadians: Chaos Order?
Proszę o zadanie pytania o poprawione plansze do gry Smarthphone.
Możecie spytać o Trickeriona? Krążą pogłoski, że Portal ma to wydać. Może uzyskacie potwierdzenie lub zaprzeczenie.
Michał Herman (z wydawnictwa LDG) napisał to na czacie podczas live Planszowych Newsów z Bartkiem z Lucrum Games. W spoiler wrzuciłam zrzuty.
Tylko po co w tym momencie te tajemnice? Trzymają to na Portalcon za rok?
Jaki jest sens trzeba by było spytać działu marketingu z Portalu. Moim zdaniem ogłoszenie Weather Machine dopiero na Portalconie po kampanii na wsperaczce było skrajnie nierozsądne. Dużo osób podejrzewam wstrzymałoby się z zakupem wiedząc, że gra zostanie wydane w Polsce i to przez Portal, który udowodnił, że potrafi wydać w Polsce dobre gry i w dobrej cenie. W tej sytuacji może być podobnie, stwierdzili, że ogłoszą to w drugiej połowie roku jako kolejna "bomba" i do tego czasu będą zaprzeczać i unikać tematu. Może w dłuższej perspektywie wyjdzie im to na dobre? Według mnie nie jest to dobra taktyka ale ja nie mam takiego doświadczenia w branży jak oni. Czas pokaże.
Przecież można było wesprzeć za dolara (tak jak ja) i spokojnie poczekać na ogłoszenie polskiego wydawcy. Myślę, że i tak ci, co usłyszeli o tym nie weszli pełną ceną na KS bo VAT i tak zabił początkowy zachwyt.kokosowy14 pisze: ↑31 sty 2022, 09:21 Moim zdaniem ogłoszenie Weather Machine dopiero na Portalconie po kampanii na wsperaczce było skrajnie nierozsądne. Dużo osób podejrzewam wstrzymałoby się z zakupem wiedząc, że gra zostanie wydane w Polsce
Kontrakt mógł zakładać zakaz ogłoszenia przed końcem wspieraczki.kokosowy14 pisze: ↑31 sty 2022, 09:21 Jaki jest sens trzeba by było spytać działu marketingu z Portalu. Moim zdaniem ogłoszenie Weather Machine dopiero na Portalconie po kampanii na wsperaczce było skrajnie nierozsądne. Dużo osób podejrzewam wstrzymałoby się z zakupem wiedząc, że gra zostanie wydane w Polsce i to przez Portal, który udowodnił, że potrafi wydać w Polsce dobre gry i w dobrej cenie.
Tak sobie myślę - daleko idące przypuszczenie, że może nie mogli się ujawnić? Może podpisali jakiś glejt?kokosowy14 pisze: ↑31 sty 2022, 09:21Jaki jest sens trzeba by było spytać działu marketingu z Portalu. Moim zdaniem ogłoszenie Weather Machine dopiero na Portalconie po kampanii na wsperaczce było skrajnie nierozsądne. Dużo osób podejrzewam wstrzymałoby się z zakupem wiedząc, że gra zostanie wydane w Polsce i to przez Portal, który udowodnił, że potrafi wydać w Polsce dobre gry i w dobrej cenie. W tej sytuacji może być podobnie, stwierdzili, że ogłoszą to w drugiej połowie roku jako kolejna "bomba" i do tego czasu będą zaprzeczać i unikać tematu. Może w dłuższej perspektywie wyjdzie im to na dobre? Według mnie nie jest to dobra taktyka ale ja nie mam takiego doświadczenia w branży jak oni. Czas pokaże.
Na PortalConie prezes wypowiedział sie w tonie, ze oni od ogłaszania takich hitów mają PortalCon