Obowiązkowym kanałem informacyjnym powinien być mail, w ramach złożonego zamówienia. Portal nie potrzebuje do tego zgód marketingowych.japanczyk pisze: ↑07 maja 2024, 11:10Koshiash pisze: ↑07 maja 2024, 11:05Zgadza się, mam taką wiadomość z 22 kwietnia. Wcześniej mniej treściwą z 5 kwietnia. Ale już o przesunięciu druku z III kwartału 2023 na I kwartał 2024 ani z I kwartału 2024 na II kwartał 2024 takiej wiadomości nie widzę, o opóźnieniach dowiedziałem się z forumowych dyskusji, a nie od Portalu.Gusti pisze: ↑07 maja 2024, 08:36 Tylko trochę tak było. Ci co zamawiali w przedsprzedaży dostali takiego maila:
Mamy dobrą wiadomość - Too Many Bones wyruszyło w drogę do naszego magazynu!
Gry z fabryki zostały odebrane w umówionym terminie, niestety ich załadunek z przyczyn od nas niezależnych odbył się z tygodniowym opóźnieniem.Byla o tym informacja na oficjalnych kanalach spolecznosciowych. Rozumiem, ze o kazdym przesunieciu oczekujesz tez informacji mailowej?Z ostatnich informacji, przekazanych przez wydawnictwo Portal Games Polska, odnośnie gry Too Many Bones - dobra jest taka, że gra trafiła właśnie do produkcji, a zła, - że jej premiera została przesunięta na rok 2024.
Inne kanały informacyjne są nieobowiązkowe zarówno dla klientów i Portalu. Nikogo nie interesuje, że wywiesili kartkę na drzwiach wydawnictwa o przesunięciu premiery.