Pędzące żółwie
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Pędzące żółwie
Zgubiliśmy kilkanascie kart ruchu do żółwi, czy ktoś ma za dużo czasu i policzyłby mi i napisal ile jakich kart ma dokladnie byc? To bysmy je zrobili recznie;/ bo nie analizowalam tego ale chyba bez nich zasady sie posypia albo cos, lepiej zeby byly wszystkie.
- WRS
- Administrator
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 96 times
- Kontakt:
Re: Pędzące żółwie
Dziwne, ale w instrukcji jest przecież to opisane...olla pisze:Zgubiliśmy kilkanascie kart ruchu do żółwi, czy ktoś ma za dużo czasu i policzyłby mi i napisal ile jakich kart ma dokladnie byc? To bysmy je zrobili recznie;/ bo nie analizowalam tego ale chyba bez nich zasady sie posypia albo cos, lepiej zeby byly wszystkie.
• 5 figurek żółwi w kolorach: czerwonym, zółtym, niebieskim, zielonym, fioletowym
• 40 kart w kolorach żółwi z oznaczeniami:
5 x ++, 25 x +, 10 x -
• 12 wielokolorowych kart z oznaczeniami:
2 x ^^, 3 x ^, 5 x +, 2 x -
• 5 płytek z żółwiami w kolorach: czerwonym, zółtym, niebieskim, zielonym, fioletowym
• instrukcja
-
- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 68 times
Re: Pędzące żółwie
Napisz do Egmontu (wydawca). Może coś poradzą i nie trzeba będzie dorabiać kart.olla pisze:Zgubiliśmy kilkanascie kart ruchu do żółwi, czy ktoś ma za dużo czasu i policzyłby mi i napisal ile jakich kart ma dokladnie byc? To bysmy je zrobili recznie;/ bo nie analizowalam tego ale chyba bez nich zasady sie posypia albo cos, lepiej zeby byly wszystkie.
Pozdrawiam