Portal Games w 2016r.
Re: Portal Games w 2016r.
Portalu,
rozumiem, że upgrade'u starej wersji Strongholda nie ma i nie będzie?
Pozdrawiam
rozumiem, że upgrade'u starej wersji Strongholda nie ma i nie będzie?
Pozdrawiam
- tomuch
- Has thanked: 162 times
- Been thanked: 184 times
Coś kiedyś ktoś (pewnie Trzewik) mówił, że będzie, ale są opóźnienia. Standard, ale jest jeszcze szansa.Maceqq pisze:rozumiem, że upgrade'u starej wersji Strongholda nie ma i nie będzie?
kolekcja
rabaty: Planszostrefa 11%, Planszomania 7%, 3trolle 7%, Rebel 5%, Cdp 5%, Aleplanszowki 5%, Mepel 5%
rabaty: Planszostrefa 11%, Planszomania 7%, 3trolle 7%, Rebel 5%, Cdp 5%, Aleplanszowki 5%, Mepel 5%
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 94 times
- Kontakt:
Jest na cle, już w Polsce. Za kilka dni wysyłająsqb1978 pisze:Portalu a kiedyż ten wyczekiwany dodruk Blood Rage przyjdzie? zdaje się miał być w listopadzie, a tu ani widu ani słychu.
-
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 5 times
Wysyłają do osób, które kupiły przez ich sklep.TTR_1983 pisze:Jest na cle, już w Polsce. Za kilka dni wysyłająsqb1978 pisze:Portalu a kiedyż ten wyczekiwany dodruk Blood Rage przyjdzie? zdaje się miał być w listopadzie, a tu ani widu ani słychu.
W przypadku zakupu w innych sklepach - już w 2 widziałem datę wysyłki 20.12.2016.
-
- Kontakt:
- pabula
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 79 times
A gdzie urząd celny ma sklep? Następnym razem tam będę kupował!zix pisze:Wysyłają do osób, które kupiły przez ich sklep.TTR_1983 pisze:Jest na cle, już w Polsce. Za kilka dni wysyłająsqb1978 pisze:Portalu a kiedyż ten wyczekiwany dodruk Blood Rage przyjdzie? zdaje się miał być w listopadzie, a tu ani widu ani słychu.
W przypadku zakupu w innych sklepach - już w 2 widziałem datę wysyłki 20.12.2016.
może będzie taniej o cło.
edit:
taka niepotrzebna złośliwość.... mam zły dzień.
-
Mnie nie boli, a uwaga celnapabula pisze: A gdzie urząd celny ma sklep? Następnym razem tam będę kupował!
edit:
Doprecyzuję - pisząc o 20.12.2016 miałem namyśli dodruk, czyli grę, a nie dodatki!
No już mogłeś się powstrzymaćzix pisze:Mnie nie boli, a uwaga celnapabula pisze: A gdzie urząd celny ma sklep? Następnym razem tam będę kupował!
edit:
Doprecyzuję - pisząc o 20.12.2016 miałem namyśli dodruk, czyli grę, a nie dodatki!
-
Sekator pisze:No już mogłeś się powstrzymaćzix pisze:Mnie nie boli, a uwaga celnapabula pisze: A gdzie urząd celny ma sklep? Następnym razem tam będę kupował!
edit:
- Portal Games
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 316 times
- Kontakt:
Dojechały do nas już i dodatki i pudełka z podstawką! Hip! hip! HURA!sqb1978 pisze:Portalu a kiedyż ten wyczekiwany dodruk Blood Rage przyjdzie? zdaje się miał być w listopadzie, a tu ani widu ani słychu.
No fajnie Nie mogę znaleźć w sklepiku tych poprawionych kart...Portal Games pisze:Dojechały do nas już i dodatki i pudełka z podstawką! Hip! hip! HURA!sqb1978 pisze:Portalu a kiedyż ten wyczekiwany dodruk Blood Rage przyjdzie? zdaje się miał być w listopadzie, a tu ani widu ani słychu.
- Portal Games
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 316 times
- Kontakt:
Daj chłopakom czasu troszku, muszą to wprowadzić na stan, porobić te wszystkie papierkowe roboty etc.ramar pisze:No fajnie Nie mogę znaleźć w sklepiku tych poprawionych kart...Portal Games pisze:Dojechały do nas już i dodatki i pudełka z podstawką! Hip! hip! HURA!sqb1978 pisze:Portalu a kiedyż ten wyczekiwany dodruk Blood Rage przyjdzie? zdaje się miał być w listopadzie, a tu ani widu ani słychu.
- kwiatosz
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 420 times
- Kontakt:
Do zamówień będą dokładane roboty origami?!?Portal Games pisze:Daj chłopakom czasu troszku, muszą to wprowadzić na stan, porobić te wszystkie papierkowe roboty etc.
Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
ZnadPlanszy kwiatosza|ZnadPlanszy gradaniowe
Rebel Times - miesięcznik miłośników gier
ZnadPlanszy kwiatosza|ZnadPlanszy gradaniowe
Rebel Times - miesięcznik miłośników gier
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 4 times
Na to wychodzikwiatosz pisze:Do zamówień będą dokładane roboty origami?!?Portal Games pisze:Daj chłopakom czasu troszku, muszą to wprowadzić na stan, porobić te wszystkie papierkowe roboty etc.
- Martin_Valdez
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Chciałbym poruszyć wątek poprawionych kart do Osadników. Ostatnio informowaliście, że sklepy gdzie zakupiono grę będą je rozsyłać wraz z małym upominkiem. Ja swój egzemplarz Azteków zakupiłem w Trollach. Na kontakt z mojej strony uzyskałem odpowiedź, że w przypadku ich sklepu to Portal będzie rozsyłał karty ich klientom. Mam czekać na kontakt z Waszej strony. Kiedy zatem można się go spodziewać?
- zioombel
- Has thanked: 205 times
- Been thanked: 98 times
Też dostałem taką odpowiedź od 3trolle. I również jestem ciekawy odpowiedzi.Martin_Valdez pisze:Chciałbym poruszyć wątek poprawionych kart do Osadników. Ostatnio informowaliście, że sklepy gdzie zakupiono grę będą je rozsyłać wraz z małym upominkiem. Ja swój egzemplarz Azteków zakupiłem w Trollach. Na kontakt z mojej strony uzyskałem odpowiedź, że w przypadku ich sklepu to Portal będzie rozsyłał karty ich klientom. Mam czekać na kontakt z Waszej strony. Kiedy zatem można się go spodziewać?
+1zioombel pisze:Też dostałem taką odpowiedź od 3trolle. I również jestem ciekawy odpowiedzi.Martin_Valdez pisze:Chciałbym poruszyć wątek poprawionych kart do Osadników. Ostatnio informowaliście, że sklepy gdzie zakupiono grę będą je rozsyłać wraz z małym upominkiem. Ja swój egzemplarz Azteków zakupiłem w Trollach. Na kontakt z mojej strony uzyskałem odpowiedź, że w przypadku ich sklepu to Portal będzie rozsyłał karty ich klientom. Mam czekać na kontakt z Waszej strony. Kiedy zatem można się go spodziewać?
Ja w sumie też czekam na dodatek z trolli, bo jak zamawiałem to było do 5 dni na wysyłkę, ale nie wiem jeszcze jak z tą kartą.
Moja kolekcja - klik
- karawanken
- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 101 times
-
- Kontakt:
Skoro w tym tygodniu rusza przedsprzedaż to powinni podać jakieś konkrety.karawanken pisze:Coś wiadomo w sprawie premiery The Others?
- karawanken
- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 101 times
Oooo naprawdę. Musiałem coś przegapićTTR_1983 pisze:Skoro w tym tygodniu rusza przedsprzedaż to powinni podać jakieś konkrety.karawanken pisze:Coś wiadomo w sprawie premiery The Others?
Gdzie?TTR_1983 pisze:Skoro w tym tygodniu rusza przedsprzedaż to powinni podać jakieś konkrety.karawanken pisze:Coś wiadomo w sprawie premiery The Others?
-
- Kontakt:
- mat_eyo
- Has thanked: 867 times
- Been thanked: 1370 times
- Kontakt:
Jak wygląda sprawa dodruku Blood Rage'a i jego dodatków? Miały być wysyłane do klientów w piątek, będziecie dziś wysyłać do sklepów? Zastanawiam się, czy gra dojdzie do mnie na weekend.