No to nie pograszZ kumplem na pewno nie zagram wedle zasad - czyli z dwoma botami. To niszczy klimat.
Natomiast jeśli chodzi o budowę lochu to trzeba jąnieco przemyśleć i rozplanować korytarze. Ale nie jest to najważniejsze.
No to nie pograszZ kumplem na pewno nie zagram wedle zasad - czyli z dwoma botami. To niszczy klimat.
Ink pisze:Cytuj:
Z kumplem na pewno nie zagram wedle zasad - czyli z dwoma botami. To niszczy klimat.
No, skoro tak stawiasz sprawę, że nie wg. zasad, to nic na to nie poradzę.
Źle się wyraziłem. Chodziło mi o to, że jeżeli wedle zasad, gra na dwie osoby wymaga dodatkowo grania z dwoma botami, którymi steruje każdy z graczy, to lipa. Nie zagram tak z kumplem, bo to utrudni mu ogarnięcie gry. Innymi słowy - jeżeli mam grać w tę grę, to w minimum 3 osoby. We dwóch po prostu będzie za trudna i IMO mniej klimatyczna.Dabi pisze:Cytuj:
Z kumplem na pewno nie zagram wedle zasad - czyli z dwoma botami. To niszczy klimat.
No to nie pograsz
Wg mnie ich ilość jest na tyle przytłaczająca, że część osób w ogóle nie będzie czerpać przyjemności z grania w ten tytuł (np. ja).walkingdead pisze: ...Trzeba przyznać,że dla planszowego ignoranta,mnogość zasad jest dość przytłaczająca w tej grze.