RftG w klimatach Fallouta. Widział ktoś ten prototyp? Widział ktoś cokolwiek w ogóle?

Z tego co wiem, premiera na Essen.shagy pisze:A kiedy planowana jest premiera bo mi narobiliście smaka.
Bo testerzy RftG byli beznadziejnie wolni i mało kumaciyosz pisze:jeżeli na Essen to czasu nie zostało za dużo. Trzymam kciuki, ale może lepiej dopieścić grę i wydać ją za rok? Skoro porównujecie ją do Race'a to trzeba też wziąć przykład z Race'a i też tak długo testować.
Prototyp wyglada cudnie ale to jeszcze nie jest finalny wyglad (w tej chwili na kartach sa wykozystywane grafiki z gier komp) - ale nie ukrywam testuje sie go bardzo przyjemnie miedzy innymi z powodu ładnego wygladu kart.yosz pisze:Nie mówię, że jest niedotestowana :> Wyrażam tylko swoje obawy, że można nie zdążyć z produkcją, albo coś może umknąćTo że prototyp wygląda jak finalna gra to nie znaczy, że jest już gotowa nie? :>
ja_n pisze: (...) A co do testowania, to mogę zaręczyć że Ignacy rozumie taką potrzebę i czyni wysiłki żeby gra była wytestowana jak trzeba. (...)
Ja wiedziałem że tak będzie... aha... ahaasiok pisze:Jak jeszcze pomyślę że Filippos ostatnio ofertował 15 zł / godzinę testoania to... Trzewik! Auto do komisu!
Filippos pisze:Ja wiedziałem że tak będzie... aha... ahaasiok pisze:Jak jeszcze pomyślę że Filippos ostatnio ofertował 15 zł / godzinę testoania to... Trzewik! Auto do komisu!![]()
![]()
SPROSTOWUJĘ!!! Nie Filippos oferował 15 zł za godzinę testowania tylko jego zleceniodawca, który ma projekt za unijną kasę i jest bogatyMnie nada nie stać i obawiam się że jeszcze długo nie będzie stać na opłacanie testerów.
czy frakcje w tej grze sie roznia czyms poza nazwa?ozy pisze:Koncept gry jest banalny i świetny zarazem - jako jedna z 4 frakcji rozwijasz swoje postnuklearne państewko. /ciach/