Ponieważ przetłumaczyłem na polski treść kart (do zassania z BGG wkrótce), więc zakładam temat i zapraszam do zabawy

zasady do zassania
http://www.rebel.pl/e4u.php/1,ModFiles/ ... okyoPL.pdf

Jeszcze nie wiadomo, mają dać znać na facebooku.skolo pisze:kiedy wydanie PL?
skolo pisze:najlepsze jest to ze mozna sobie zrobic samoróbke pewnie za 1/3 tej ceny.
8 czystych kostek, kilka naklejek, tekst na karty jest ...
zgadza sierastula pisze: ja sobie jednak cenię custom dice i ładne graficzki - doznania estetyczne ważna rzecz ...
odwieczny bełkot.... co to ma być ? za 100 parę zł dostaje się pełno ładnych dobrze wykonanych kart, znaczniki duże ładne kostki plansze itp... ta gra jest nie do zniszczenia przy normalnej eksploatacji, nie wiem jak trzeba by się namęczyć aby uszkodzić cośrastula pisze:ciekawe czy cena też będzie choć trochę bardziej PL - bo to bardzo fajna gra z bardzo złym stosunkiem zawartości do ceny...
Tego niestety nie wiem, ale w polskiej podstawce ma być zestaw dodatkowych kart i polski potwór.Bea pisze:Czy planują też wydać dodatek w wersji PL?
bogas pisze:i polski potwór.Bea pisze:Czy planują też wydać dodatek w wersji PL?
Chopy, przeniescie sie do off-topu.skolo pisze:wybaczcie moje proste zachowanie ale zgłosiłem Wasze posty do moderacji. nie chce mi sie czytac osobistych wycieczek.
kazda kolejna tez bede zglaszac. jeszcze raz prosze o merytoryczne wypowiedzi
w sensie potwory w tokjo leją tych outside i vice versa. potwory poza tokjo nie leją tych poza tokjoHiu pisze:Z tego co gralem - to albo przyjaznie - kazdy sie glaszcze - albo mega agresja - i kazdy leje kazdego (niezbadane sa instynkty ludzkie)![]()
skolo pisze:w sensie potwory w tokjo leją tych outside i vice versa. potwory poza tokjo nie leją tych poza tokjoHiu pisze:Z tego co gralem - to albo przyjaznie - kazdy sie glaszcze - albo mega agresja - i kazdy leje kazdego (niezbadane sa instynkty ludzkie)![]()