Spotykamy się w każdą środę między 17.30 a 21.30. Zapraszam na ostatnią stronę tego wątku po bieżące informacje dotyczące aktualnego spotkania i testowanych gier.
Więcej szczegółów dotyczących spotkań można też znaleźć na naszej stronie: http://monsoongroup.pl
Przenoszę zatem dyskusję na forum bo to to PW faktycznie nas zabije wkrótce

Dla niewtajemniczonych: organizujemy cykliczne spotkania w Wawie których celem jest wyłącznie testowanie prototypów naszych gier. Pierwsze spotkanie odbędzie się w środę, 15 lipca, o godz. 17.30 w Monsoon Cafe, drugie spotkanie w poniedziałek, 20 lipca, godzina i miejsce to samo. Będziemy się spotykać w każdym tygodniu, na przemian w środy i poniedziałki. W skład grupy spiskowców wchodzą Yosz, Ja_n, Stalker, Draco i ja ale zapraszamy wszystkich chętnych, którzy także projektują i chcieliby testować swoje gry. Zapraszamy również graczy, którzy chcieliby wesprzeć polską myśl projektową i testować prototypy!
Wracając do twoich pytań Jacku. Możliwe, że jeśli będziemy się spotykać głównie we trójkę problem nie wystąpi. Np w najbliższą środę będziemy pewnie we trzech (Ja_n, Yosz i ja) i przetestujemy podejrzewam Pret-a-Porter i Magnum Sal, a w poniedziałek będziemy pewnie znów we trójkę (Draco, Stalker i ja) i możemy pograć w gry Draco i Stalkera.
Grafik jest niezłym pomysłem. Ja jestem otwarty na propozycje. Zaproponuj proszę jakiś system podziału czasu który uważasz za sensowny.