Również uważam, że dzielenie wielbłądami terenów to jedna z najciekawszych mechanik w tej grze. Nieraz trzeba mocno pokminić jak podzielić, żeby komuś za dobrze nie zrobić, a jednocześnie zrobić przewagę dla siebie

O, a dlaczego nie na użytkownika? Może tylko nie dla ciebie. Ja też jestem użytkownikiem i dla mnie jest to ok. Wolę jak na planszy stoją duże figurki, a nie leżą kostki i guziki. Dla mnie to robi klimat i sprawia ze gra jest bardziej czytelna.SetkiofRaptors pisze: ↑08 sie 2022, 14:12 Tak się nie robi produktów nastawionych na użytkownika i to można krytykować.
Zależy od gry, częściej jednak kasy brakowało niż miałem jej nadmiar
Parę stron temu była o tym dyskusja (i to chyba nie raz), poscrolluj i poczytaj.
Poproś kogoś z forum o rabat 15% do sklepu portalu i już różnica jest 50 zł, a tyle zdecydowanie warto zainwestować.ScorpZero pisze: ↑26 wrz 2022, 12:17 Ponieważ zbliżają mi się urodziny i myślę, że już wiem co będę chciał na nie dostać (:P) to zastanawiam się, czy warto kupować All-In ze sklepu Portalu?
Wychodzi jakoś prawie 200 zł drożej niż np. z Dragoneye i pytaniem głównym jest tutaj, czy dołączania mata do tego zestawu jest właśnie warta tych pieniędzy?![]()
Tak, jest tego warta. Super wykonanie. Dodatkowo jak wyżej, weź kogoś z 15% rabatu i wyjdzie Ci tyle samo co w sklepie prawie, a mata gratisScorpZero pisze: ↑26 wrz 2022, 12:17 Ponieważ zbliżają mi się urodziny i myślę, że już wiem co będę chciał na nie dostać (:P) to zastanawiam się, czy warto kupować All-In ze sklepu Portalu?
Wychodzi jakoś prawie 200 zł drożej niż np. z Dragoneye i pytaniem głównym jest tutaj, czy dołączania mata do tego zestawu jest właśnie warta tych pieniędzy?![]()
A według mnie mata to must haveScorpZero pisze: ↑26 wrz 2022, 12:17 Ponieważ zbliżają mi się urodziny i myślę, że już wiem co będę chciał na nie dostać (:P) to zastanawiam się, czy warto kupować All-In ze sklepu Portalu?