NonVideri pisze: ↑30 paź 2021, 10:47
Jakieś newsy z frontu Deception: Undercover Allies?
Niestety raczej pogrzebałbym na to nadzieje (nie mówię twardego "nie" tylko dlatego, że jak wspomniałem wyżej osobiście bardzo zależy mi wydawaniu dodatków do wszystkich naszych gier - nie ma jednak żadnych podstaw, by sądzić, że nam się to uda w przypadku Deception).
Akwamarynowy pisze: ↑30 paź 2021, 19:21
Jest jakiś orientacyjny termin Brazil w Kawadziescia? Jakieś zapisy na godziny czy inna forma?
Jestem bardzo zainteresowany więc dopytuje
Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu. Podkreślam "nadzieję", bo muszę dostać fizycznie grę, bez niej nic nie zdziałam.
opulentus pisze: ↑31 paź 2021, 12:31
Tyle to wiem, ale strona lucrum jest tak przyjazna użytkownikowi, że nie potrafię znaleźć instrukcji do Flowers, wiem, że jest na bgg, ale idąc tym tropem chciałem sprawdzić czy jest do ściągnięcia instrukcja do Honeybee.
Co więcej, na stronie wydawnictwa w sekcji "gry" nie ma Aury.
Strona Lucrum... temat rzeka... Tak czy siak, instrukcja do Honeybee pojawi się w przeciągu 2 tygodni.
esubotowicz pisze: ↑01 lis 2021, 06:03
Kiedy realnie można się spodziewać gry Dobry Rok? Uda się przed gwiazdką?
Niestety nie, koniec produkcji zaplanowany jest na grudzień. Jeśli uda nam się grę załadować szybko na statek, to powinna dotrzeć we wczesnej fazie przyszłego roku. Nic tu jednak twardo nie mogę powiedzieć. Sytuacja na rynku transportowym jest naprawdę nieciekawa.
Tringa pisze: ↑01 lis 2021, 17:26
Nadal wierzę, że w tym
Niestety nie ma szans. Koniec produkcji zaplanowany jest na koniec listopada, więc sytuacja praktycznie identyczna jak w przypadku Dobrego Roku, o którym piszę wyżej.
I rozjarzam się na mgnienie w uśmiechu z tych, co to trzeba mieć ten polor we krwi, żeby zmieścić bez pośpiechu pozdrowienie mimo energicznego pośpiechu przecież.