Miło mi będzie - pisz śmiało na PW jak będziesz się tu wybierałTomzaq pisze:Jak będę w stolicy to czuję się zaproszony![]()
A jak będziesz chciał opchnąć to pisz na PW

Miło mi będzie - pisz śmiało na PW jak będziesz się tu wybierałTomzaq pisze:Jak będę w stolicy to czuję się zaproszony![]()
A jak będziesz chciał opchnąć to pisz na PW
No, widzisz w moim otoczeniu nie ma z kolei nikogo, kto nie byłby Miastem Spichrzow zachwyconyTomzaq pisze: Właściwie z gier Felda to nie lubię tylko Miasta Spichrzy.
Aktualizacja: Luna wskakuje między Zamki Burgundii i AquasphereTomzaq pisze:Aktualizacja:
1. Rialto
2. Trajan
3. Bora Bora
4. Zamki Burgundii
5. Aquasphere (Badacze głębin)
6. Bruges
7. Macao
8. La Isla
9. Amerigo
10. Notre Dame
11. Roma
12. It happens
13. Die Speicherstadt
Znaczy, doceniłeś. Fajnie. Żółwik.Tomzaq pisze: Aktualizacja: Luna wskakuje między Zamki Burgundii i Aquasphere
Muszę w końcu Bora Bora sprawdzić... ale po recenzji chłopaków z Gradania sam nie wiem, czy ta gra jest arcydziełem czy przekombinowanym gniotemKira.Hiroshi pisze:1. trajan
2. zamki
3. bora bora
4. w roku smoka
każda inna, każda wybitna
W tej sprawie nie słuchaj chłopaków z Gradania. Mylą się. Bora Bora to gra warta dużych pieniędzy. Lubisz Troyes, to Borę też polubisz. Jestem pewnywarlock pisze:Muszę w końcu Bora Bora sprawdzić... ale po recenzji chłopaków z Gradania sam nie wiem, czy ta gra jest arcydziełem czy przekombinowanym gniotemKira.Hiroshi pisze:1. trajan
2. zamki
3. bora bora
4. w roku smoka
każda inna, każda wybitna.
typowy catańczykmr.big pisze:1.Zamki Burgundii
2.Miasto Spichrzów
3.Rialto
101.Luna
102.Trajan
?Kira.Hiroshi pisze:typowy catańczykmr.big pisze:1.Zamki Burgundii
2.Miasto Spichrzów
3.Rialto
101.Luna
102.Trajan
dwainlittle pisze:Kolega najwyraźniej nie podziela Twojej opinii. Ową różnicę w ocenie postanowił wyartykułować określając Cię lekceważąco nupem. Zapewne po napisaniu posta poziom jego autosatysfakcji wzrósł o 10 i od razu poczuł się lepiej.
No ja bym nie oceniał gry po jednej rozgrywce i to w dodatku online. Nie dziwię się, że takie kiepskie oceny mają u Ciebie takie wybitne gry jak Luna i Trajan bo to gry trudne, a online to nie to samo co gra na planszy. Ciężko się połapać jak nie zna się gry z reala. Spróbuj na żywo a z pewnością Twoja ocena ulegnie zmianiemr.big pisze: W Lunę zagraliśmy z żoną online jedynie raz i nie mamy ochoty na więcej...
Trajanowi daję z pełną premedytacją zaszczytne ostatnie miejsce. Zagraliśmy online kilka razy. Jakoś ciężko mi kontrolować wszystko co w tej grze się dzieje. Według mnie troszkę za dużo tam różnych mechanik ... Mojej żonie akurat się podoba, i nie przeszkadza jej nawet że ta gra jest MASAKRYCZNIE brzydka !!! Nie mam ochoty w nią już grać....
Z chęcią spróbuję Bora Bora. Chyba zakupię bo online jeszcze pewnie jej jeszcze przez jakiś czas nie będzie.
Jedno jest pewne - Feld ma łeb do gier
Szczęśliwego Nowego Roku 2016
Właśnie dlatego napisałem z czego wynikają moje oceny. Ilość rozgrywek ma duże znaczenie. Zamki po 2 pierwszych rozgrywkach też u mnie miały niskie notowania. Ilość osób w przypadku różnych gier ma również ogromne znaczenie. Być może kiedyś spróbujemy zagrać w Lunę i Trajana w realu, ale z pewnością nie będą to nasze egzemplarzeTomzaq pisze: No ja bym nie oceniał gry po jednej rozgrywce i to w dodatku online. Nie dziwię się, że takie kiepskie oceny mają u Ciebie takie wybitne gry jak Luna i Trajan bo to gry trudne, a online to nie to samo co gra na planszy. Ciężko się połapać jak nie zna się gry z reala. Spróbuj na żywo a z pewnością Twoja ocena ulegnie zmianie