W ostatnich miesiącach sporo gramy we wszystkie wersje GWT i mogą już mi się mylić, ale wydaje mi się, że dopiero od Argentyny kwestia tych żetonów jest sensownie rozwiązana, że planszetka gracza ma wycięte na nie miejsce. Klasyczne GWT także w wydaniu Rebela nie ma wycięć na te żetony.esubotowicz pisze: ↑18 lis 2024, 13:03 A czy te planszetki dla 2-3 graczy są takie same u rebela?
W sensie, że należy kłaść żeton na wierzch planszetki gracza odpowiednią stroną.
Czy może wymyślili coś fajniejszego?
Great Western Trail (Alexander Pfister)
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
-
- Has thanked: 331 times
- Been thanked: 481 times
Re: Great Western Trail (Alexander Pfister)
- bardopondo
- Has thanked: 202 times
- Been thanked: 252 times
Re: Great Western Trail (Alexander Pfister)
Skoro się pytasz, to się nią interesujesz, a skoro to robisz to ma to sens...
Tak na serio - każda część jest fajna, gdy chcesz zagrać po prostu w GWT bez udziwnień ( bo kolejne części są już dość ciężkawe) np. z nowymi graczami to GWT jest wciąż super tak jak i było super gdy istniało tylko GWT.
Marzy mi się kiedyś zrobić trójbój w GWT z wszystkimi częściami (albo nawet tetratlon bo dodatek).