Orientuje się ktoś ktoś już ma albo widział w sklepie czy rebel usunął ten wspaniały numeryczny znak serii Alea?;P zamki chyba miały numer 14
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Uff jak dobrze, że nie czekałem na polskie wydania... tak popsuć sobie kolekcjęwarlock pisze:Rebel gdzieś na facebooku pisał, że nie ma numerów na pudle. Tak mi się wydaje.
Puerto Rico po polsku też nie trzymało szaty (i numeracji) serii Alea. Ani w starym ani w nowym wydaniuChlastBatem pisze:Uff jak dobrze, że nie czekałem na polskie wydania... tak popsuć sobie kolekcjęwarlock pisze:Rebel gdzieś na facebooku pisał, że nie ma numerów na pudle. Tak mi się wydaje.
TAK.detrytusek pisze:Naprawdę cyfra na pudełku wzmaga w Was chęć posiadania pozostałych (nawet jeśli gra się średnio podoba) ?
No ja też podłączyłbym się do pytania.gregos pisze:Czy ktoś miał okazję porównać jakość wykonania polskiego i zagranicznego?
To że kafelki są cienkie nie oznacza od razu że są kiepskiej jakości?malekith_86 pisze:ja wiem czy jakość Zamków Burgundii jest przesadnie niska?
graficznie ma swój styl, który mało komu się podoba ale to, że kafelki są cienkie nie oznacza od razu, że są kiepskiej jakości
nie zapisuje swoich rozgrywek ale na oko grałem w swoją kopie Zamków ponad 30 razy i nie widzę, żeby kafelki się rozpadały w rekach czy żeby się z nimi cokolwiek działo
inni pewnie grali dużo więcej partii na jednym egzemplarzu i też pewnie gra nie wygląda na przesadnie zniszczoną
gra jest świetna, bez sensu robić PNP skoro można ją kupić za 90zł
RunMan pisze:Ale nic nie stało na przeszkodzie, żeby z okazji 10th Anniversary zrobić lekki re-theme albo poprawić jakość komponentów, tak aby przystawały do obecnych standardów.