Jeśli chcesz np. poprzegrywać z żoną, polecam Borgo vs Posterunek.

Czyli ja Posterunek, a żona Borgo? Czy na odwrót? Bo nie zajarzyłemSenthe pisze:Hm, Borgo i Moloch raczej nie wymagają mózgu przy niedoświadczonym przeciwniku grającym czymś innym.
Jeśli chcesz np. poprzegrywać z żoną, polecam Borgo vs Posterunek.
Jak grałem w NHO to nigdy nie grałem z ludźmi którzy grali wybieranymi armiami i sam nigdy nie wybierałem. Zawsze losowo.Patrzac ogólnie na wszystkie posty widzę, że najwiecej zwycięstw odnosicie grając Posterunkiem i Molochem
Dabi pisze:
1)Mieć duużego pecha w dociągu Borgiem
2) Posterunek ma duużego farta w dociągu żetonów.
ew. 3) Gracz Borgo jest słabiutki
Na rewersi ikonkę armii ma wydanie Z-Mana. To wydanie też ma grubsze żetony.Olgierdd pisze:grając na konwencie w NSHex zauważyłem, że wydanie, które przede mną leżało różniło się od tego, które mam w domu jedną rzeczą: żetony miały na środku rewersu pojedynczy symbol armii (widać wtedy przesunięcie), natomiast w moim egzemplarzu na rewersie jest wzorek ze zlanych symboli armii (brak przesunięcia). Myślę, że ten pierwszy to wersja 2.0, a mój to 2.5
Właśnie też tego się obawiam. Chyba nie da rady poznać po pudełku co jest w środku.MisterC pisze:A to nie jest tak, że Portal będzie miał drukowane © 2007 już po wsze czasy? Wszak nawet na zamieszczonym przez Ciebie zdjęciu ZMan podaje datę, kiedy zaczął wydawać, a dla Portalu kopirajty datuje na 2007.
Żetony z podstawki patrzą z góry na żetony z dodatkuyosz pisze:A jaki ma to wpływ na rozgrywkę?
Chyba właśnie chodzi o to aby się w pudełku nie "rylały"albarist pisze:A wiecie że wysokość żetonsów nie ma znaczenia, niższe się w trawie czy lasach i tak nie ukryją ;p