tego nie wiemy - my przynajmniej nie płaciliśmyGalatolol pisze:To za "Staff pick" się nie płaci?

tego nie wiemy - my przynajmniej nie płaciliśmyGalatolol pisze:To za "Staff pick" się nie płaci?
Nie. Po prostu projekt musi przypaść komuś ze staffu do gustu.Galatolol pisze:To za "Staff pick" się nie płaci?
Galatolol pisze:To fajnie. Miałem obawy, że KS tak się już skomercjalizował, że takie rzeczy są dodatkowo płatne.
Dokładnie. Czyli bez ciągłej pracy nad kampanią, komunikacji z wspierającymi, nie da się tam wiele zwojować - no chyba, że ma się ogrom szczęściamatio2007 pisze:Galatolol pisze:To fajnie. Miałem obawy, że KS tak się już skomercjalizował, że takie rzeczy są dodatkowo płatne.
KS pod tym względem jest idealny. Nie ma absolutnie żadnych płatnych opcji, wszyscy startują i prowadzą kampanię na równych warunkach. Zarówno Staff pick,wysoka pozycja w rankingu "Magic" lub też pokazywanie się na pierwszej stronie w projektach jest albo losowe albo wynika z zainteresowania ekipy KS naszym projektem.
Jest już poprawionePan_K pisze:13k$ pęknięte - pobudka!
Dla nas idzie bardzo dobrze 130% w 7 dni to lepiej niż myśleliśmyWothan pisze:Zbiórka idzie powoli, ale konsekwetnie do przodu. Jak wpadnie kilka stretch goli to pewnie ruszy kula śniegowa (czego Wam życzę), tymbardziej, że jeszcze tyle dni do zakończenia zbiórki. Szkoda tylko, że niektóre dodatki są płatne dodatkowo.
Zapraszamy do recenzji przygotowanej przez Marcina oraz jego gameplay'uThimGrim pisze:Hm hm hm, ciekawie to wygląda. Jak rozumiem jest tu negatywna interakcja? Muszę więcej o tym poczytać...
Dzięki - ledwo wyszliśmy z rodzinkami na spacer i obiad a tu z 13 900 zrobiło się 14 500! Jakby jakiś wybuch supernovejAlman pisze:14 k $ pękło! Gratulację.
Mi się akurat regularnie zdarza widzieć SG związane z poprawieniem jakości komponentów (np. gramatura kart, materiał z jakiego wykonywane są ludki, etc.).rattkin pisze:Można by może trochę przemieszać te stretch goale? Upgrade z 1.5mm na 2mm to najbardziej kuriozalny stretch goal jaki w życiu widziałem - kogo to miałoby zmotywować i po co grze coś takiego? A ten Expansion #2 wygląda interesująco. $22k to jeszcze być może zbiórka sięgnie, ale $25k to już pewnie nie.
Darmowa druga kopia! Wiedziałem!Board&Dice pisze: Musimy się dzisiaj zastanowić nad jednym pomysłem jaki kołacze mi się po głowie...
To chyba, w którymś z równoległych wszechświatówThimGrim pisze:Darmowa druga kopia! Wiedziałem!Board&Dice pisze: Musimy się dzisiaj zastanowić nad jednym pomysłem jaki kołacze mi się po głowie...
To znaczy, że nie będzie wysyłki do równoległych wszechświatów? Kurde, znowu się będę musiał kłopotać do tych waszych nędznych kilku wymiarów...Board&Dice pisze:To chyba, w którymś z równoległych wszechświatówThimGrim pisze:Darmowa druga kopia! Wiedziałem!Board&Dice pisze: Musimy się dzisiaj zastanowić nad jednym pomysłem jaki kołacze mi się po głowie...
Koszt przesyłki mógłby przerosnąć nie tylko koszt produktu, ale w ogóle koszt wytworzenia cywilizacji technicznej...ThimGrim pisze: To znaczy, że nie będzie wysyłki do równoległych wszechświatów? Kurde, znowu się będę musiał kłopotać do tych waszych nędznych kilku wymiarów...
Paczkomatem dojdzie za 3 dni - oni mają dobrze rozpracowaną teorię strunPan_K pisze:Koszt przesyłki mógłby przerosnąć nie tylko koszt produktu, ale w ogóle koszt wytworzenia cywilizacji technicznej...ThimGrim pisze: To znaczy, że nie będzie wysyłki do równoległych wszechświatów? Kurde, znowu się będę musiał kłopotać do tych waszych nędznych kilku wymiarów...
Board&Dice pisze:
Paczkomatem dojdzie za 3 dni - oni mają dobrze rozpracowaną teorię strun