Nic, zero śladów zużycia. Jak nowa.
Ja podstawową grę mam z trzeciego druku. Jeśli ktoś chce sprawdzić czy ma z tego samego - zerknijcie na żeton bossa, który jest trolem. Na karcie nazywa się Nom, natomiast na żetonie, przez pomyłkę, jego imię brzmi Deb. Błąd ten pojawił się tylko w trzecim druku i jest efektem tego, że Nom początkowo faktycznie miał się nazywać Deb, a jego kość to miała być 'Debbie Snack'. Ale zmieniono nazwę na Nom i skill na Om Nom, 'niestety' w trzecim druku fabryka wzięła jakisbardzo stary plik do druku, który nie był oficjalną, zatwierdzoną wersją bossa. Na szczęście statystyki się zgadzają, więc nie ma to żadnego znaczenia dla rozgrywki.
Swoją drogą ciekawe, że Nom to chyba imie męskie, Deb żeńskie, ale grafika trolla (pani troll) się nie zmieniła, na żetonie i na kracie wygląda identycznie

Później zrobili sobie z tego żart 1 kwietnia i można było kupić trollową rodzinkę - karty + żetony. Od strony rozgrywki żadnej zmiany, ale karty i żetony miały różne imiona i różne biografie postaci

W Undertow już nie mam żadnej kości, którą bym rzucał tak wiele razy. Stanza je przekłada, a nie rzuca, kością Focus rzuca raz na spotkanie walki, a Duster grałem bardzo rzadko, więc tam żadna kość była turlana setki razy, w przeciwieństwie do Longblade.