Ztoczyłem właśnie pierwszą partię solową [familijną], sam ze zobą

Wynik: 53pkt. Czyli udało mi się osiągnąć wynik minimalny, ledwo co. A Wy jakiego osiągacie wyniki w familijnej solo?
Widok planszy pod koniec [juz po wykarmieniu, plansza gotowa do liczenia]
Gra solowa jest bardzo wymagająca, bo TRZEBA planować aż na 14 rund. Najlepiej jakby przed rozpoczęciem gry znać już te ruchy jakie wykonamy

Czyli planowanie 3-4 godzinki, siadamy i w 5minut wykonuje plan

)))))
Gra nie przypomina pasjansa. Jest bardziej grą logiczną, na liczenie i planowanie.

Mam nadzieję, że to wytrzymasz jeszcze

Już nie o żadne modyfikacje, tylko o samą zawartość gry. Talia "E" była zapakowana w jedną folię wraz z kartami akcji/dużych usprawnień. Teraz otworzyłem drugą folię z etykietką "I" i tam chyba ze 30kart oznaczonych "E"

Ostatnie pytanie: czy te karty mają wchodzić do talii "i" ? Że niby te karty z Easy są bardziej interaktywne? Czy po prsotu tak zostały zapakowane i pewnie jeszce w 3ciej folii znajdę też jakieś brakujące karty, i będę je mógł ułożyć po kolei, zgodnie z cyferkami małymi, od 1 do 360?
Geko, jescze raz kajam się i biczuję za te zapewne głupie dla Was pytanie, ale Agri to jedna z moich pierwszych, większych gier, więc nie znam "zwyczajów pakowniczych"
Pozdrawiam