Gratislavia II 11-12 X 2008 r. !
Re: Gratislavia II 11-12 X 2008 r. !
Whoa.
Dużo by można pisać, dużo dobrego, ale mnie się nie chce
Napiszę tyle: było wspaniale. Daliśmy czadu i impreza wypadła naprawdę dobrze. Co więcej, wierzę, że następnym razem będzie jeszcze lepiej :]
Pozdrowienia dla wszystkich obecnych, a w szczególności: niebieskich - za dużo dobrej roboty, ekipy Poznańskiej - bo przyjechali i są bardzo fajni, bywalców horror room'u - za dotrzymanie towarzystwa
Poza tym pozdrowienia dla wszystkich świetnych ludzi których miałem okazję poznać, i dla tych których miałem okazję poznać bardziej niż już znałem
Dzięki 
Dużo by można pisać, dużo dobrego, ale mnie się nie chce

Napiszę tyle: było wspaniale. Daliśmy czadu i impreza wypadła naprawdę dobrze. Co więcej, wierzę, że następnym razem będzie jeszcze lepiej :]
Pozdrowienia dla wszystkich obecnych, a w szczególności: niebieskich - za dużo dobrej roboty, ekipy Poznańskiej - bo przyjechali i są bardzo fajni, bywalców horror room'u - za dotrzymanie towarzystwa

Poza tym pozdrowienia dla wszystkich świetnych ludzi których miałem okazję poznać, i dla tych których miałem okazję poznać bardziej niż już znałem

I will learn to breathe water.
Na stronie http://www.GRATISLAVIA.blogspot.com
pojawily sie linki do fotorelacji z imprezy i RELACJI UIKA -
zapraszamy do czytania w serwisie http://www.krainagier.net !
pojawily sie linki do fotorelacji z imprezy i RELACJI UIKA -
zapraszamy do czytania w serwisie http://www.krainagier.net !
"Jesteś inżynierem - wszystko co mówisz jest nienormalne".
Moja lista gier Mój blog
Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich
Moja lista gier Mój blog
Dzieki za relacje 
Czyli rozumiem ze za pol roku zaczynasz od piatku w Spizu?

Czyli rozumiem ze za pol roku zaczynasz od piatku w Spizu?

jak sie uda, to i od czwartku, bym w koncu kuzyna odwiedzil 
Czy moge prosic jakies namiary na zasady kniziatonu? Google o dziwo nic nie znalazlo

Czy moge prosic jakies namiary na zasady kniziatonu? Google o dziwo nic nie znalazlo

Moja lista gier Mój blog
Moja lista gier Mój blog
Zawsze gdy zauważysz, że jesteś po stronie większości zatrzymaj się i zastanów.
magazyn
magazyn
Dzieki wielkie - juz mialem reklamacje skladac, bo mi sie wydawalo ze za duzo tych punktow ustukalem, ale zupelnie wypadla mi z pamieci rozgrywka w Blue Moon City 
Co prawda i tak sie nie zgadza, mi wyszlo teraz 84 pkt a nie 86, ale to tylko oznacza ze w zaginione miasta moglem grac na mnoznik 1 a nie 2 skoro miales 78 pkt, bo ja przed ta rozgrywka 76, i ew. przegrana na 3 rundy i tak mi dawala I miejsce

Co prawda i tak sie nie zgadza, mi wyszlo teraz 84 pkt a nie 86, ale to tylko oznacza ze w zaginione miasta moglem grac na mnoznik 1 a nie 2 skoro miales 78 pkt, bo ja przed ta rozgrywka 76, i ew. przegrana na 3 rundy i tak mi dawala I miejsce

Moja lista gier Mój blog
Moja lista gier Mój blog
Chyba wpisuję się tutaj jako ostatni
Ale co tam
DZIĘKUJĘ !
Wszystkim, którzy odwiedzili Wrocław, którzy pojawili się na Gratislavii, tym którzy ją tworzyli, osobom które pomagały, wydawcom dzięki którym na wielu dziecięcych i nie tylko, twarzach zagościł uśmiech.
Bez Was Drodzy goście nie mieli byśmy dla kogo robić tej imprezy
Dzięki Wam, otrzymaliśmy zastrzyk siły, aby następnym razem Gratislavia jeszcze bardziej Was zaskoczyła
I tak będzie .. Zaskoczy, mam nadzieję bardzo
Dziękuję także za wszystkie ciepłe słowa, za recenzje, za zdjęcia, ale także i za słowa, które pozwolą nam popracować nad jeszcze lepszym wizerunkiem festiwalu
Ja ze swojej strony powiem tyle: ponad 100 gier, kilka konkursów, pół setki nagród, 224 gości i 26 organizatorów, wiele pracy i jeszcze więcej zabawy ! Niesamowita atmosfera pozwoliła chłonąć imprezę całymi garściami ! Ja czułem się bardzo szczęśliwy i zadowolony z tego, że spędziłem weekend w Instytucie Matematycznym i bynajmniej nie przy nauce tego przedmiotu
DZIĘKI WSZYSTKIM
Pozdrawiam i zapraszam w kwietniu do Wrocławia
Magma

DZIĘKUJĘ !
Wszystkim, którzy odwiedzili Wrocław, którzy pojawili się na Gratislavii, tym którzy ją tworzyli, osobom które pomagały, wydawcom dzięki którym na wielu dziecięcych i nie tylko, twarzach zagościł uśmiech.
Bez Was Drodzy goście nie mieli byśmy dla kogo robić tej imprezy

I tak będzie .. Zaskoczy, mam nadzieję bardzo

Dziękuję także za wszystkie ciepłe słowa, za recenzje, za zdjęcia, ale także i za słowa, które pozwolą nam popracować nad jeszcze lepszym wizerunkiem festiwalu

Ja ze swojej strony powiem tyle: ponad 100 gier, kilka konkursów, pół setki nagród, 224 gości i 26 organizatorów, wiele pracy i jeszcze więcej zabawy ! Niesamowita atmosfera pozwoliła chłonąć imprezę całymi garściami ! Ja czułem się bardzo szczęśliwy i zadowolony z tego, że spędziłem weekend w Instytucie Matematycznym i bynajmniej nie przy nauce tego przedmiotu

DZIĘKI WSZYSTKIM

Pozdrawiam i zapraszam w kwietniu do Wrocławia

Magma

Tragizujesz z tym "ostatni". Obiecałem napisać w weekend relację, to napiszę. Ale ostatni i tak nie będę, bo potem zacznie się cykl postów pt.: "o kurka, Earlu, aleś napisał, ran twych niegodnam całować" "łee, tydzień czekania i takie coś? Pfff...", a imię ich będzie legion.
To kto będzie ostatni, to jeszcze się zobaczy
Earl
To kto będzie ostatni, to jeszcze się zobaczy

Earl
- skanna
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 22 times
Trzymam Cię za słowo, szwagrze mój ukochanyEarl_MW pisze:Tragizujesz z tym "ostatni". Obiecałem napisać w weekend relację, to napiszę.

offtopikowa specjalistka - z góry przepraszam, to niezależne ode mnie i moich palców ;-)
Ja widzę tu mały problem - w tym zdaniu powyżej brakuje słowa "ten", i teraz nie wiadomo który weekend Earl miał na myśliskanna pisze:Trzymam Cię za słowo, szwagrze mój ukochanyEarl_MW pisze:Tragizujesz z tym "ostatni". Obiecałem napisać w weekend relację, to napiszę.

- skanna
Cichaj, gdzieś na gg czy innym skypie mam coś o najbliższym, w razie czego będę korespondencję prywatną na forum publiczne wyciągać 

offtopikowa specjalistka - z góry przepraszam, to niezależne ode mnie i moich palców ;-)
Zdążyłam, zdążyłam! I na dodatek nie będę ostatnia 
O to RELACJA a w niej link do galerii.
Pozdrawiam wszystkich uczestników Gratislavii

O to RELACJA a w niej link do galerii.
Pozdrawiam wszystkich uczestników Gratislavii

Cholera, cholera i po trzykroć cholera!
Jutro przyjdzie mi wstać na pociąg o 4:30, a ja wciąż w robocie i pewnie jeszcze co najmniej cztery godziny przede mną... Z przyczyn technicznych przedłużam weekend do jutra, przynajmniej w temacie relacji z Poziomka
Earl
Jutro przyjdzie mi wstać na pociąg o 4:30, a ja wciąż w robocie i pewnie jeszcze co najmniej cztery godziny przede mną... Z przyczyn technicznych przedłużam weekend do jutra, przynajmniej w temacie relacji z Poziomka

Earl
- skanna
A to nie lepiej przedłużyć do jutra weekend w temacie roboty? 
P.S. Ja wiedziałam, że tak będzie, aha, aha

P.S. Ja wiedziałam, że tak będzie, aha, aha

Chciałbym, ale o 11:00 w Opolu mam pokazać działającą aplikacjęskanna pisze:A to nie lepiej przedłużyć do jutra weekend w temacie roboty?

SpadówaP.S. Ja wiedziałam, że tak będzie, aha, aha

Earl
- skanna
No, teraz to przegiąłeś, idę obmyślać zemstę, a będzie ona krwawaEarl_MW pisze: Spadówa![]()

Aby podtrzymać zainteresowanie, w oczekiwaniu na relację Earla, spóźnione zdjęcia:
http://picasaweb.google.pl/aleksander.f ... rnika2008#
Serdeczne dzięki dla wszystkich modeli, wyszli nieprawdopodobnie naturalnie.
http://picasaweb.google.pl/aleksander.f ... rnika2008#
Serdeczne dzięki dla wszystkich modeli, wyszli nieprawdopodobnie naturalnie.
"Who am I determined to be? Is that the Question? And if so, who answers?"
- macike
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Się ten weekend ciągnie, Panie ...boskiolo pisze:Aby podtrzymać zainteresowanie, w oczekiwaniu na relację Earla

Si vis pacem, para bellum.
Gratislavia - wrocławski festiwal gier planszowych
Gratislavia - wrocławski festiwal gier planszowych
Ja to aż zazdroszczę, też bym chciała takie długie weekendy miećmacike pisze:Się ten weekend ciągnie, Panie ...boskiolo pisze:Aby podtrzymać zainteresowanie, w oczekiwaniu na relację Earla

Witam,
wszem i wobec ogłaszam, że misja została wypełniona a koszulka gratislawi przekazana Knizii. O dziwo przed mistrzem nie kłębił się tłum - mieliśmy czas pogadać, przekazać zachwyty nad formułą turnieju, Russ dopytał o zasady żółwików które wygrał (kto by pomyślał że taka prosta gra będzie miała lukę w regułach) pogadać o rynku planszówek i wydawcach w Polsce - no jak ekspert się niemalże poczułam
wymienić uściski rąk i zrobić zdjęcia. (o zdjęcia należy gnębić Russa)
ogólnie miło i sympatycznie
a.
wszem i wobec ogłaszam, że misja została wypełniona a koszulka gratislawi przekazana Knizii. O dziwo przed mistrzem nie kłębił się tłum - mieliśmy czas pogadać, przekazać zachwyty nad formułą turnieju, Russ dopytał o zasady żółwików które wygrał (kto by pomyślał że taka prosta gra będzie miała lukę w regułach) pogadać o rynku planszówek i wydawcach w Polsce - no jak ekspert się niemalże poczułam

ogólnie miło i sympatycznie
a.
- skanna
Wow, wielkim światem powiało
Może Ty pognęb Russa o zdjęcia? Pewnie masz większą skuteczność 
P.S. Jaka luka w regułach?

P.S. Jaka luka w regułach?
w instrukcji żółwików jest napisane: " jeżeli żółw wejdzie na pole na którym znajduje się inny żółw, to wdrapuje się na niego" ale nie wiadomo co jeśli na tym polu jest kilka żółwi które nie stoją jeden na drugim (czyli na pole startowe) nie wiadomo czy wybiera na którego się wdrapać, czy też staje obok w szeregu...
odpowiedź Knizii brzmi: "na polu startowym wszystkie żółwie zawsze stoją oddzielnie"
odpowiedź Knizii brzmi: "na polu startowym wszystkie żółwie zawsze stoją oddzielnie"
- skanna
Najdłuższy weekend nowoczesnej Europymonga pisze:Ja to aż zazdroszczę, też bym chciała takie długie weekendy miećmacike pisze:Się ten weekend ciągnie, Panie ...