Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
waffel pisze: ↑21 lip 2008, 10:42
To wtedy kiedy chcesz logować liczbę i tożsamość graczy. Można wpisać same imiona albo nazwy użykowników BGG (albo w ogóle nic) ale nie wiem, czy jak dwóch lub więcej graczy zrobi tak "symetrycznie" to czy system potraktuje to jak jedną grę na potrzeby "times played" na stronie gry.
bazik pisze: ↑21 lip 2008, 12:08
nie zostanie to w zaden sposob polaczone. twoje gry zagrane to twoje dane, nie jest to w zaden sposob laczony z danymi innych graczy.
przynajmniej tak zapewnial jeden z adminow kilka dni temu.
Czy coś uległo zmianie od tamtego czasu w tej kwestii? Czy można zapisać rozgrywkę i podpiąć pod nią innych użytkowników? Tak żeby oni już nie musieli tego na swoim koncie zapisywać.
Początkujący planszówkowicz prosi o wyrozumiałość :)
Ja na mozilli najpierw musiałem zaznaczyć chęć otrzymywania newslettera, wtedy pojawiło się kolejne pytanie, które odznaczałem i następnie odznaczyłem newsletter. I poszło.
"Jak kto ma swój rozum, ten głupi nie jest [...] Głupie są te, co cudzy rozum mają."
Galatolol pisze: ↑28 sie 2018, 10:50
Ostatnio znów trochę zmodyfikowali nową stronę ze zdjęciami i nie mogę znaleźć miejsca, w którym by się zmieniało rozmiar. Wiecie, jak to zrobić?
Kolejne klikniecia lupka (na obrazek czyli) zwracaja coraz wieksze grafiki.
Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
Odkrycie roku 2019: nie każdego interesuje moje zdanie.
Odkrycie roku 2024: przy wykonywaniu swojego ruchu do całej sekwencji dodaję pierwszoosobową narrację:)