Życzę miłego grania
No to pięknie. Czyli też się przygotowują na jubileusz planszowy
Bardzo ładnie, ale mi się szansa na przybycie zmniejszyła :/ Obecnie najszybsza godzina mego przybycia to około 19:30 - jak będziecie siedzieć do zamknięcia lokalu, to może uda mi się w coś zagrać z doskokuChlastBatem pisze: ↑30 sty 2019, 17:33No to już wiemy gdzie. Teraz trzeba ustalić liczbę graczy no i najważniejsze... tytuły.
Niestety nie grałem.
Jutro?
Vinhos to najcięższe euro w jakie grałem więc jeśli lubisz krótką kołderkę, brak losowości, ruchy niewybaczające błędów oraz możliwie dużo, oczywiście jak na euro, klimatu to powinieneś spróbować. Większość osób którym pokazywałem grę komentują już w czasie gry, że gra "pali zwoje" itp.
Nie było go.
No masz ci los! Teraz nawet boty za niego piszą! :]
Zapraszamy. Staramy się spotykać raz w tygodniu, ale nie zawsze się udaje. O terminach spotkań zawsze dowiesz się w tym wątku (nie mamy wybranego jednego stałego dnia i godziny) więc śledź temat i dawaj znać, że będziesz jeśli termin Ci podpasuje. Do zobaczenia!
A gdzie i od której? Bo ostatnio Igranie mi podpadło, nagłym przedwczesnym zamknięciem o 21:00. Ja może mógłbym po pracy podjechać, ale to gdzieś tak około 18:00.