co myslicie o tej propozycji ? (pomijając fakt że brakuje troche danych i konka t34 - to tylko robocza koncepcja)
w porównaniu do prototypowej wersji (po prawej)

Poprawiłem troszkę Twoje pytaniewirusman pisze: ↑29 sty 2019, 21:44A może wypowiedzieć sięphoenix_pl pisze: ↑29 sty 2019, 13:31 Pan Piort z GameTrollTV podzielil sie uwagami na temat naszej gry
https://www.youtube.com/watch?v=7QPpGCq ... -kIL1BDuY0
... ale żeby tytuł gry bardziej sexy ? hmm jakieś pomysły ?![]()
innyrecenzent?
Wielkie dzięki za uwagiKajmacki pisze:
Hej, pozwolisz, że odniose sie do tego;phoenix_pl pisze: ↑17 lut 2019, 10:58 (BTW - plansza to mapa europy przed 2WŚ)
--------
Jak wspominałem wcześniej ilustracja nie jest okładką, a rysunkiem tematycznym gry na potrzeby akcji. Wspominałem że być może trafi na pudło - żadne decyzje nie zapadły, temat otwarty na pomysły.
-------
Prototyp, miał nam potwierdzić bardziej grywalność niż aspekty graficzne, gdzie jednocześnie przelewają się różne nie pasujące do siebie pomysły i style. Ale zrobiliśmy to celowo by zobaczyć jak dany element wygląda na żywo. Jedno wyszło fajnie inne mniej.
pomysł sam w sobie wydaje się być "smakowity", ale odnoszę nieodparte wrażenie, że takie pomysły powinniście mieć już dawno przemyślane, przetestowane, zbalansowane i zaproponowane w SG żeby to miało sens - teraz może być krucho z czasem na to wszystko, chyba że idziecie na żywioł i się "zobaczy w praniu" bo "klient i tak kupi"phoenix_pl pisze: ↑03 mar 2019, 16:44 Witajcie,
Tak ja wspominaliśmy, pracujemy cały czas nad graficznymi aspektami naszej gry (jest to jeden z celów naszej zbiórki aby sfinansować pracę grafika), chcielibyśmy wspólnie z Wami rozważyć kierunek w którym powinna ewoluować plansza.
Obecnie motywem planszy jest symboliczna mapa Europy przed 2WŚ i nie odgrywa żadnej roli pod kątem rozgrywki. Nie ma znaczenia na jakim terytorium jesteśmy oraz czy jesteśmy na lądzie czy morzu a w większości plansza i tak będzie zakryta przez żetony fortyfikacji, ale co byście powiedzieli aby grafika planszy była polem bitwy ? Mogła by zawierać takie elementy jak rzekę, którą w zależności od bardziej lub mniej realistycznej rozgrywki należałoby sforsować, tereny bagienne czy skały które należy ominąć czy góry, skały dające naturalne schronienie przed atakiem z lądu ?
...